Πάρις Κασιδόκωστας: Έτοιμος για τις Χρυσές Σφαίρες με την ταινία Grandma!

Τα φτερά του για τις Χρυσές Σφαίρες και την 73η Απονομή που θα γίνει την Κυριακή ανοίγει ο Πάρις Κασιδόκωστας. Ο γιος της Μαριάννας Λάτση και αγαπημένος της Τάμτα έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας “Grandma” μαζί με τον Τέρι Ντούγκας, της εταιρείας 1821 Media (που τρέχουν μαζί) και περιμένει με ανυπομονησία την απονομή.
Γιατί; Μα φυσικά γιατί πρωταγωνίστρια της ταινίας Lilly Tomlin είναι υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου. Στην ίδια κατηγορία μάλιστα, βρίσκουμε την Οσκαρική Jennifer Lawrence με το “Joy”, την Melissa Mccarthy με το “Spy”, την Amy Schumer με το “Trainwreck” και την Maggie Smith με το “The Lady in the van”. Όπως καταλαβαίνεις ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά και μόνο η υποψηφιότητα στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι σημαντική.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Paul Weitz και αφορούν στη ζωή της Elle, μιας ποιήτριας που δέχεται την επίσκεψη της εγγονής της Sage, την οποία βοηθάει να βρει τα 600 δολάρια που απαιτούνται για να κάνει έκτρωση.

Στις 29 Ιανουαρίου μάλιστα θα προβληθεί η νέα ταινία της 1821 Media με τίτλο Jane Got a Gun και την Natalie Portman στον πρωταγωνιστικό ρόλο.


Read More

And More