Πάρις Κασιδόκωστας – Τάμτα: Μένουν πια μαζί στο Καβούρι!

Κάτω από την ίδια στέγη ζουν πια ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα. Το ζευγάρι είναι full in love και παρόλο που προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι δυο τους εμφανίζονται πολύ συχνά πια μαζί. Και σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Secret στα Παραπολιτικά, ο Πάρις και η Τάμτα ζουν πια μαζί στο σπίτι του εφοπλιστή στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στο Καβούρι. Οι δυο τους μάλιστα, όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις κάνουν ολιγοήμερες αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς. Αυτές τις μέρες, βρέθηκαν μαζί και στη Μύκονο, όπου η κάμερα του Mykonos Live TV τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ!

Όσο για το ποια γνώμη έχει η Άννυ, κόρη της Τάμτα για τον σύντροφο της μητέρας της, πληροφορίες θέλουν την μικρή να έχει συμπαθήσει τον Πάρι. Μην ξεχνάς, πως η Τάμτα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι… “πάει μαζί με την κόρη της” και βασική προϋπόθεση για να μείνει με κάποιον είναι να τον εγκρίνει και το αγγελούδι της!


Read More

And More