“Paris! The show”: Αφιερωμένες στα θύματα της τραγωδίας στο Παρίσι οι δυο παραστάσεις του show στην Αθήνα!

“The show… must go on!”, λένε οι Γάλλοι και αφιερώνουν στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στο Παρίσι τις παραστάσεις του “Paris! The show” που θα γίνουν σε Αθήνα, Βερολίνο, Πράγα και Κωνσταντινούπολη.
“Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει κανείς για αυτήν την τραγωδία. ’Έχουμε φίλους που σκοτώθηκαν και άλλους που τραυματίστηκαν. Αλλά θα συνεχίσουμε. Θα κάνουμε κανονικά όλες μας τις παραστάσεις στην Αθήνα, το Βερολίνο, την Πράγα, την Κωνσταντινούπολη…Θα τις αφιερώσουμε στην μνήμη των φίλων μας και όλων των θυμάτων. Η μουσική και η αγάπη είναι η μόνη προοπτική που μπορούμε να φανταστούμε για τη συνέχεια στη ζωή μας…”, δήλωσε ο σκηνοθέτης και παραγωγός της παράστασης “Paris!The show”, Gil Marsalla.
Η ιστορία του γαλλικού τραγουδιού θα ξετυλιχτεί κανονικά λοιπόν στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο θέατρο Badminton και το Παρίσι θα παραμείνει για όλους μας η Πόλη του Φωτός!
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Το Paris!The show είναι ένα μουσικοχορευτικό θέαμα αφιερωμένο στα σημαντικότερα Γαλλικά τραγούδια από τα μεταπολεμικά χρόνια, αυτά τα τραγούδια που δίνουν την γοητεία και την φήμη του ΠΑΡΙΣΙΟΥ σε όλο τον κόσμο.

Ένα εξαιρετικό καστ και μια πρωτότυπη σκηνογραφία μας μεταφέρουν από την Μονμάρτη έως τη σκηνή των μεγάλων παριζιάνικων καμπαρέ της εποχής, με ένα ρεπερτόριο από σπουδαίες επιτυχίες των EDITH PIAF, MAURICE CHEVALIER, YVES MONTAND, CHARLES AZNAVOUR, JACQUES BREL, LUCIENNE BOYER, CHARLES TRENET, JOSEPHINE BAKER, κλπ…
Στην παράσταση ερμηνεύονται ζωντανά επιτυχίες που έγιναν διάσημες σε όλο τον κόσμο:
LA BOHEME, NE ME QUITTE PAS, SOUS LE CIEL DE PARIS, LA FOULE, LES FEUILLES MORTES, PADAM PADAM, FORMIDABLE, A BICYCLETTE, QU’EST-CE QU’ON ATTEND POUR ETRE HEUREUX, NON JE NE REGRETTE RIEN, HYMNE A L’AMOUR κ.α.
Οι παραστάσεις θα γίνουν Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 21.00 και Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 19.30 στο θέατρο Badminton.

Read More

And More