Party με celebrities στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ! Φωτογραφίες

Grande Bretagne Ballroom! 15 Σεπτεμβρίου! Ημέρα Πέμπτη… Το διάσημο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας ανοίγει τις πόρτες και υποδέχεται τις επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz που με εντυπωσιακές τουαλέτες και χαμογελαστές ποζάρουν στους φωτογράφους. Ο λόγος; Το επίσημο κάλεσμα για την παρουσίαση του νέου αρώματος του οίκου Carolina Herrera.

To black tie party που πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών Ελληνίδων celebrities μονοπώλησε το ενδιαφέρων των ΜΜΕ με τις κυρίες της ελληνικής showbiz να εμφανίζονται η μια πιο εντυπωσιακή από την άλλη. Οι περισσότερες επέλεξαν μαύρες μακριές τουαλέτες, αν και υπήρξαν και κάποια που τόλμησαν και επένδυσαν στο χρώμα. Ανάμεσά του η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με το κόκκινο φόρεμά της, η Σίσσυ Φειδά με μια εντυπωσιακή μακριά φούστα με φτερά, αλλά και η Τζένη Μπαλατσινού με την Ελένη Πετρουλάκη που επέλεξαν nude και ασημί μακριά φορέματα αντίστοιχα. (δες εδώ ποιες εμφανίσεις μας άρεσαν)


Δούκισσα Νομικού

Όσο για τη βραδιά τα είχε όλα. Κους κους για τα τηλεοπτικά, πόζες και δηλώσεις στις κάμερες, ξεχωριστά coctails και φυσικά το άρωμα που όλες οι κυρίες περίμεναν να δοκιμάσουν.


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δες φωτογραφίες:

Τζένη Μπαλατσινού

Έλλη Κοκκίνου

Χριστίνα Πολίτη

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Δούκισσα Νομικού, Δήμητρα Λαζαράτου

Μπρούνο Τσιρίλο, Έλενα Ασημακοπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Νάνσυ Παραδεισανού

Σίσσυ Φειδά

Λάουρα Νάργες

Ελένη Πετρουλάκη

Έλενα Παπαβασιλείου, Σόφη Πασχάλη

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Μαρία Ηλιάκη

Read More

And More