Πασίγνωστη ηθοποιός “πολιορκεί” τον John Travolta!

Η Olivia Newton-John αποκάλυψε ότι ελπίζει να ενώσει τις δυνάμεις της με τον John Travolta για να γιορτάσουν την 40η επέτειο της μεγάλης τους επιτυχίας, της μουσικής αισθηματικής ταινίας «Grease». Οι δύο ηθοποιοί κατέκτησαν τη φήμη με την ταινία του 1978, η οποία βασίστηκε στο ομώνυμο μιούζικαλ και κέρδισε πολλά βραβεία. Η 68χρονη σήμερα Ολίβια Νιούτον Τζον επιβεβαίωσε ότι θα επαναλάβουν τους θρυλικούς ρόλους τους ως Ντάνι και Σάντι.

«Σκεφτόμαστε τρόπους. Δεν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε ακόμη. Συμπληρώνονται 40 χρόνια από το Grease, δεν μπορώ να το πιστέψω… Ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα. Είναι τόσο συναρπαστικό» ανέφερε η Βρετανο-Αυστραλή τραγουδίστρια, συνθέτρια και ηθοποιός στην εφημερίδα «The Sun». Ο John Travolta, 63 ετών δεν έχει ακόμη προβεί σε σχόλιο, αλλά δεν εξέφρασε αντιρρήσεις για το όνειρο της Olivia Newton-John να βρεθούν πάλι όλοι μαζί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός είπε ότι προετοιμάζεται μία επανασύνδεση. Στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζουν οι Φίλιπ Σόφιλντ και Χόλι Ουίλομπι ανέφερε ότι θα ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για να βοηθήσει το νοσοκομείο, με το οποίο συνεργάζεται, αλλά πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει αν θα μπορούν όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας να βρεθούν μαζί.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More