Πασίγνωστη καλλονή γέννησε πριν 7 μήνες και είναι ξανά έγκυος!

Το καλοκαίρι έγινε για πρώτη φορά μανούλα και τώρα φαίνεται πως περιμένει ήδη το δεύτερο μωράκι της. Ο λόγος για την διάσημη καλλονή Bar Refaeli που ανακοίνωσε με τον πιο τρυφερό τρόπο πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, με τον σύζυγό της Ezra. Το διάσημο μοντέλο που έχει ξετρελαθεί με την μικρή μικρή Λιβ, μοιάζει να βιάστηκε να της χαρίσει και ένα αδερφάκι.

Η Bar Refaeli μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το χαρμόσυνο νέο: ότι είναι και πάλι έγκυος και σε λίγους μήνες η οικογένειά της με τον Άντι Έζρα θα μεγαλώσει κι άλλο! Η 31χρονη καλλονή έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε και τη δείχνει με φουσκωμένη κοιλίτσα «Something’s cooking», κάτι δηλαδή μαγειρεύεται και τα μηνύματα αγάπης των φίλων της δεν είχαν τέλος.

Something’s cooking …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bar Refaeli (@barrefaeli) στις

Να σου θυμίσω βέβαια, πως εξίσου πρωτότυπος ήταν και ο τρόπος που ανακοίνωσε στους θαυμαστές της την πρώτη εγκυμοσύνη της. Η Bar ανέβασε μια φωτογραφία με ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης στο Instagram και έγραψε πως το νέο έτος θα της φέρει ένα μωράκι.

Ο γάμος της με τον Ezra έγινε το Σεπτέμβρη του 2015 και κόστισε 330.000 δολάρια. Η βραδιά ήταν μαγική και οι 300 καλεσμένοι που έδωσαν το παρών, ήταν τα άτομα που πραγματικά ήθελε το ζευγάρι στο πλευρό του.

Read More

And More