Πέγκυ Σταθακοπούλου: Μας δείχνει την 12χρονη κόρη της!

Μπορεί για αρκετό καιρό να έλειπε από τα θεατρικά δρώμενα (λόγω ενός προβλήματος υγείας του συζύγου της), αλλά η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει κάνει πια δυνατό come back και αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στο Εθνικό Θέατρο και την παράσταση “Ο θάνατος του εμποράκου” με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Και φυσικά στο πλευρό της έχει πάντα την οικογένειά της.

Ο σύζυγός της Αλέξανδρος Καλδής, δεν έχει επαγγελματική σχέση με το θέατρο -είναι αρχιτέκτονας- πάντα όμως είναι στο πλευρό της και της χαρίζει το πιο θερμό του χειροκρότημα, όπως ακριβώς και η κόρη της Χριστίνα. Το κορίτσι της, μάλιστα έχει πια μεγαλώσει, φέτος κλείνει τα 12 χρόνια της και έχει γίνει μια μικρή κυρία.

Όπως έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν η γνωστή ηθοποιός, η Χριστινούλα της (έτσι την αποκαλεί) είχε πάει από μικρή στο θέατρο για να δει την μαμά . Δεν είναι, όμως, παιδί που μεγαλώνει στα παρασκήνια ή στο καμαρίνι της, κι αυτό για να μην επηρεαστεί από το επάγγελμα της στο μέλλον.

Αυτήν τη φορά πάντως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους “τσάκωσε” μάλιστα όλους μαζί μετά το τέλος της επίσημης πρεμιέρας…



Read More

And More