Πέγκυ Ζήνα – Γιώργος Λύρας: Ο αξέχαστος γάμος τους και το ταξίδι τους στο Τρίκορφο Φωκίδας 9 χρόνια μετά!

Ο γάμος της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα, είναι από αυτούς που δύσκολα θα ξεχάσει κανείς. Παντρεύτηκαν στο Τρίκορφο Φωκίδας στην Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου Σεραφείμ, στις 10 Ιουνίου του 2007 και τώρα ταξίδεψαν εννιά χρόνια μετά στο ίδιο μέρος για τις διακοπές του Πάσχα.

Η Πέγκυ ανέβασε χθες μια φωτογραφία στο Instagram συγκινημένη, γράφοντας εννιά χρόνια μετά…

9 χρονια χρονια μετα… Τρίκορφο Φωκιδος Ιερά μονη Αγίου Αυγουστινου

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Peggy Zina (@peggyzina_official) στις


Ας θυμηθούμε όμως λίγα στιγμιότυπα από τον γάμο υπερπαραγωγή που ήταν ανοιχτός για όλους. Μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα αξέχαστο γλέντι με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους αλλά και πλήθος απλού κόσμου που έσπευσε να δει από κοντά την αγαπημένη του τραγουδίστρια, ντυμένη νύφη.

Η Πέγκυ Ζήνα φορούσε ένα νυφικό με την υπογραφή της Elie Saab, ενώ τα παπούτσια της ήταν κόκκινα, κάτι που λίγοι παρατήρησαν κάτω από το μακρύ νυφικό. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος έφτασε με ελικόπτερο και η Κική Τσόλκα (μάλιστα χθες ζήλεψε και είπε πως ήθελε να είναι κι εκείνη μαζί με το ζευγάρι).

Η γαμήλια δεξίωση ήταν παραδοσιακή και πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ της μονής των Παπαροκάδων, όπου ξηλώθηκαν προσωρινά οι μπασκέτες και τοποθετήθηκαν ροτόντες για τους καλεσμένους. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, σουβλίστηκαν δεκάδες αρνιά για τους πολυάριθμους καλεσμένους. Τα μαχαιροπήρουνα δεν έφτασαν για τους καλεσμένους και ορισμένοι χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν τα… χέρια τους αλλά και οδοντοφλυφίδες!

Η γαμήλια τούρτα ήταν σοκολατένια αλλά δεν έφτασε για όλο τον κόσμο και λίγο αργότερα προσφέρθηκε στους 1000 καλεσμένους, εκμέκ παγωτό. High lights της γαμήλιας δεξίωσης, ήταν όταν o Πασχάλης Τερζής ανέβηκε στην πίστα και η νύφη έσυρε πρώτη το χορό, όταν άκουσε το γνωστό δημοτικό “Το παπάκι πάει στην ποταμιά”. Την ακολούθησαν ο Γιώργος Λύρας, η μητέρα της και η πεθερά της.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, ήταν το τραγούδι που αφιέρωσε η Πέγκυ Ζήνα στον σύζυγο της με πολύ αγάπη και τίτλο “Μυστικό” σε στίχους και μουσική του Γιώργου Μουκίδη μια εξαιρετικά ερωτική μπαλάντα. Οι μπομπονιέρες που μοίρασε το ζευγάρι ήταν δύο ειδών: οι VIP είχαν επάνω το ασημένιο μονόγραμμα του ζευγαριού και οι απλές είχαν μια λεπτή αλυσίδα που κατέληγε σε μια επάργυρη καρδιά, της οποίας το βέλος σχημάτιζε τα αρχικά τους. Ένας γάμος αξέχαστος λοιπόν και με το ζευγάρι να ολοκληρώνει την ευτυχία του μετά τον ερχομό της κόρης του Ηλέκτρας.

Read More

And More