Πένθος για την Εύη Βατίδου – Έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο

Στο πένθος βυθίστηκε η Εύη Βατίδου, μετά το θάνατο ενός πολύ αγαπημένου προσώπου της. Η γνωστή Ελληνίδα καλλονή πέρασε δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή η θεία της, αδελφή της μητέρας, που είχε σταθεί στο πλευρό της και ήταν η πηγή έμπνευσής της, από τα παιδικά της χρόνια.

Με δάκρυα στα μάτια, η Εύη Βατίδου την αποχαιρέτησε λέγοντας: “Σήμερα συνειδητοποίησα ότι ήταν από τους λίγους ανθρώπους που πραγματικά με αγαπούσαν” και αποκαλύπτοντας πως η θεία της ήταν το έναυσμα για να ασχοληθεί και η ίδια με το χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

“Κάπως έτσι με πολλή θλίψη αποχαιρετώ δημοσίως μια γυναίκα που με αγάπησε πολύ τη θεία μου αδελφή της μητέρας μου. Ξαφνικά μας είπε Αντίο . Όταν ήμουν 7 χρόνων τη βοηθούσα στο μαγαζί ρούχων που είχε στη Νέα Ιωνία… Ήταν ο λόγος που έγινα μοντέλο. Σε ηλικία 13 χρόνων έκανα την πρώτη πασαρέλα στο σπίτι της στο Διόνυσσο -ναι διοργάνωνε και fashion show εκείνη την εποχή – επέμενε ότι έπρεπε να δειγματίσω ρούχα της και δήλωνε στα τότε πολύ γνωστά μοντέλα της εποχής ότι η ανιψιά της μια ήμερα θα γίνει ” Μiss Hellas” ! Κάπως έτσι μετά από κάποια χρόνια δικαιώθηκε! Το 1999 ! Μέχρι προχθές πριν πει αντίο για πάντα είπε σε όλους τους γιατρούς ότι είμαι Ανιψιά της! Ένιωθε πολύ περήφανη για μένα. Σήμερα συνειδητοποίησα ότι ήταν από τους λίγους ανθρώπους που πραγματικά με αγαπούσαν. Καλό ταξίδι…”, έγραψε στο Facebook.

Καπως ετσι με πολλη θλιψη αποχαιρετω δημοσιως μια γυναικα που με αγαπησε πολυ τη θεια μου αδελφη της μητερας μου. Ξαφνικα μας ειπε Αντιο . Οταν ημουν 7 χρονων τη βοηθουσα στο μαγαζι ρουχων που ειχε στη Νεα Ιωνια…. Ηταν ο λογος που εγινα μοντελο. Σε ηλικια 13 χρονων εκανα την πρωτη πασαρελα στο σπιτι της στο Διονυσσο -ναι διοργανωνε και fashion show εκεινη την εποχη – επεμενε οτι επρεπε να δειγματισω ρουχα της και δηλωνε στα τοτε πολυ γνωστα μοντελα της εποχης οτι η ανηψια της μια μερα θα γινει ” Μiss Hellas” ! Καπως ετσι μετα απο καποια χρονια δικαιωθηκε! Το 1999 .! Μεχρι προχθες πριν πει αντιο για παντα ειπε σε ολους τους γιατρους οτι ειμαι Ανηψια της! Ενιωθε πολυ περηφανη για μενα. Σημερα συνηδητοποιησα οτι ηταν απο τους λιγους ανθρωπους που Πραγματικα με αγαπουσαν . Καλο ταξιδι….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Vatidou Official (@evivatidou1) στις

Read More

And More