Πένυ Αγοραστού: Η σέξι κομμώτρια του Αστέρα Ραχούλας

Η Πένυ Αγοραστού υποδύεται στον Αστέρα Ραχούλας την Τούλα. Η κοκκινομάλλα κομμώτρια που έχει κλέψει την καρδιά του γιατρού της Ραχούλας αλλά και των τηλεθεατών. Πριν την αγαπήσουμε όμως στην σειρά του Alpha, η όμορφη ηθοποιός είχε συστηθεί στο κοινό μέσα από κάποια επεισόδια της «10ης εντολής» του Πάνου Κοκκινόπουλου, τη σειρά «Το σόι σου» και την «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Την πρωτογνωρίσαμε στην εκπομπή «TV Weekend» με την Ελένη Φωτοπούλου στο Alter. Ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» με τη Φαίη Σκορδά και εργάστηκε στο Αlter από το 2009 έως το 2011. Μετά το «λουκέτο» στον τηλεοπτικό σταθμό η Πένυ Αγοραστού αποφάσισε να γίνει αεροσυνοδός. Οι γνώσεις των ξένων γλωσσών και η εντυπωσιακή της εμφάνιση της έδωσε εύκολα το “εισιτήριο” για να “ανοίξει” τα φτερά της στον κόσμο!

«Δεν είναι μία δουλειά για όλες τις γυναίκες, καθώς απαιτεί πειθαρχία, υπομονή και υπευθυνότητα. Είναι κουραστικό σωματικά, λόγω της πολύωρης ορθοστασίας, αλλά σε ανταμείβει η ευχαρίστηση του κόσμου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso.

Βέβαια, η μεγάλη αγάπη της είναι πάντα η υποκριτική και είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής Μοντέρνοι Καιροί. Εντυπωσιακό στο βιογραφικό της είναι ότι είναι αθλήτρια της ξιφασκίας και επίσης έχει πάρει μέρος σε πολλά διαφημιστικά. Φέτος, την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Alpha και τη σειρά Αστέρας Ραχούλας. Συχνά, μοιράζεται στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της σειράς με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Read More

And More