Πένυ Σκάρου: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για το τροχαίο ατύχημα, που οδήγησε στον ακρωτηριασμό της

“Κανονικά, θα έπρεπε να είχα πεθάνει… Δεν ήταν μόνο το πόδι! Δεν ήμουν αναγνωρίσιμη, ούτε οι γονείς μου δεν με κατάλαβαν, ο πατέρας μου με κατάλαβε από το τατουάζ”, αποκάλυψε η Πένυ Σκάρου στην εκπομπή Parole και την Αννίτα Πάνια, μιλώντας για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού της. Η περιπέτεια που πέρασε λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή, αλλά ευτυχώς η τραγουδίστρια ξεπέρασε τον κίνδυνο.
Με συγκλονιστικές λεπτομέρειες περιέγραψε το τροχαίο ατύχημα που είχε αλλά και τις πρώτες στιγμές της στο νοσοκομείο.“Πήγε να πάρει ο σεκιούριτι το παπούτσι μου και ήταν μέσα το πόδι και το υπόλοιπο έσκασε σε μια κολόνα μετά, αφού μου κόπηκε. Είχα αισθήσεις αλλά ο ψυχολόγος μου είπε ότι έπαθα μετατραυματικό σοκ. Που σημαίνει ότι οργανισμός σου δεν μπορεί να αντέξει να βλέπεις το πόδι σου εκεί και το υπόλοιπο… που σημαίνει ότι διαγράφηκε από τη μνήμη”, είπε

Το ατύχημα έγινε τον Ιούνιο του 2014, γύρω στις 7:30 το πρωί, στην οδό Πειραιώς, στην Αθήνα, τη στιγμή που η Πένυ επέστρεφε από την δουλειά της. Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο, που την μετέφερε στο ΚΑΤ, έχοντας χάσει το πόδι της από το γόνατο και κάτω, ενώ, η τραγουδίστρια έχει πλέον τεχνητό μέλος.
“Εγώ έχασα τον έλεγχο και έπεσα σε μια κολόνα. Από τον πόνο, προφανώς… Ήταν σαν να σε κόβουν με μπαλτά! Το είχα αυτό τον πόνο και έκανα τρεις μήνες θεραπεία για να το ξεπεράσω”, συνέχισε και αποκάλυψε πως το πιο σοκαριστικό ήταν πως ήταν 45 λεπτά στο δρόμο, που κανονικά στα 5 λεπτά θα έπρεπε να είχε πεθάνει.
Δες το Video από το zappit:

Read More

And More