Πέθανε η χήρα του Frank Sinatra, Barbara

Δεκαεννέα χρόνια μετά το θάνατο του μεγάλου Αμερικανού ερμηνευτή Frank Sinatra, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 χρόνων η αγαπημένη του σύζυγος Barbara. Η χήρα του Sinatra πέθανε το πρωί της Τρίτης, στο σπίτι της, την έπαυλη Rancho Mirage στην California. Τα παιδιά της, δήλωσαν στο δίκτυο Fox News, πως “έφυγε” από φυσικά αίτια.

“Έφυγε γαλήνια, έχοντας στο πλευρό της μέχρι την τελευταία στιγμή την οικογένεια της και φίλους της”, δήλωσε χαρακτηριστικά το περιβάλλον της Barbara Sinatra ου έγινε ιδιαίτερα γνωστή και για τη φιλανθρωπική της δράση.

Η Barbara Blakeley, όπως ήταν το επώνυμο της, γεννήθηκε στο Missouri και ξεκίνησε στα 18 της χρόνια να εργάζεται ως μοντέλο, όταν μετακόμισε με την οικογένεια της στο Long Beach της California. Ήταν η τέταρτη σύζυγος του Frank Sinatra και ο άνθρωπος με τον οποίο ο μεγάλο καλλιτέχνης έζησε 22 χρόνια, μέχρι τον ξaφνικό θάνατό τους από ανακοπή καρδιάς το 1998.

Στα πρώτα της βήματα στο χώρο η Barbara παντρεύτηκε τον Robert Oliver, αλλά σύντομα πήραν διαζύγιο και λίγο αργότερα παντρεύτηκε τον Zeppo Marx το 1959. Μετά και το δεύτερο διαζύγιο της, γνώρισε τον Frank Sinatra. Barbara και Frank Sinatra παντρεύτηκαν το 1976 σε μια ιδιωτική τελετή στο Rancho Mirage.

Read More

And More