Πέθανε ο Μηνάς Χατζησάββας

Την τελευταία του πνοή στα 67 του χρόνια άφησε σήμερα Μηνάς Χατζησάββας, έπειτα από μία εβδομάδα νοσηλείας στον Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα καθώς υπέστη βαρύ εγκεφαλικό. Έπαθε τρία εγκεφαλικά μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν στο σπίτι με έναν φίλο και συνάδελφό του.

Μια μέρα νωρίτερα είχε βρεθεί στο θέατρο ΠΚ, όπου παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση του Παύλου Κουρτίδη “Σπίτι από γέφυρες”. Εκεί μάλιστα φωτογραφήθηκε με φίλους και συνεργάτες.

Την επόμενη μέρα πήγε κανονικά στις πρόβες για το έργο “Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου” που θα φιλοξενηθεί στο θέατρο Badminton και το βράδυ της Δευτέρας οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Τραγική ειρωνεία, την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η avant premiere της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Ένας άλλος κόσμος” στην οποία συμμετέχει.

Από την αρχή του προβλήματος της υγείας του, μεγάλο ενδιαφέρον είχε δείξει ο καλός του φίλος και δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, ο οποίος επικοινωνούσε και με την οικογένεια του ηθοποιού. Πριν από λίγο του είπε το τελευταίο αντίο…

Read More

And More