Petra László: Τι ποστάρει στο Facebook η Ουγγαρέζα που έβαλε τρικλοποδιά στον πρόσφυγα;

Παγκόσμια θύελλα ξεσήκωσε πριν από λίγο καιρό η εικονολήπτρια ουγγρικής καταγωγής που κλωτσούσε κι έβαζε τρικλοποδιές σε πρόσφυγες.

Πριν από λίγες ημέρες σύμφωνα με την Guardian και μια μέρα μετά αφού η ουγγρική Δικαιοσύνη ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε ποινική έρευνα σε βάρος τής δημοσιογράφου που προκάλεσε κατακραυγή, η Petra László έστειλε επιστολή στην τοπική εφημερίδα Magyar Nemze, στην οποία αναφέρει πως μετά το περιστατικό που συνέβη την Τρίτη είναι σε κατάσταση σοκ. Ωστόσο, αρνείται όλες τις κατηγορίες για ρατσισμό και δικαιολογείται λέγοντας πως οι πράξεις της είχαν κίνητρο το φόβο.

“Η κάμερα κατέγραφε, εκατοντάδες μετανάστες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, ένας από αυτούς έτρεξε προς το μέρος μου και εγώ φοβήθηκα. Τότε κάτι έσπασε μέσα μου. Απλά σκέφτηκα ότι δεχόμουν επίθεση και όφειλα να προστατέψω τον εαυτό μου. Είναι δύσκολο να πάρεις τις σωστές αποφάσεις όταν είσαι σε πανικό”

Η László πρόσθεσε ότι είναι πρόθυμη να αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις της και συμπλήρωσε: “Δεν είμαι άκαρδη, ρατσίστρια που κλωτσά παιδιά. Δεν αξίζω το πολιτικό κυνήγι μαγισσών εναντίον μου, ούτε τις απειλές θανάτου. Είμαι απλά μια άνεργη μητέρα δύο παιδιών που έκανε λάθος επιλογές. Λυπάμαι πάρα πολύ”.

Εντύπωση προκαλεί πάντως, πως αφού έγινε το απάνθρωπο σκηνικό η ίδια Petra László, έκανε σελίδα στο facebook η οποία έχει και 5.221 likes (!) Όσο για το τι ποστάρει; Άρχικα είπε πως αγαπά την χώρα της και στην συνέχεια πόσταρε διάφοα για τους πρόσφυγες. Φυσικά πρόφτασε να πει και πως δεν ήθελε να βλάψει κανέναν.

Τα σχόλια φυσικά που δέχεται δεν είναι και τα πιο κολακευτικά και πολλοί είναι που τη στέλνουν στην κόλαση κι ακόμη… παραπέρα!

Δες κάποιες δημοσιεύσεις τους

They’ve arrived safely in Germany.

Posted by Petra László on Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Macedonian misery: hundreds of people trying to cross from Greece into Macedonia faced cold rain and angry riot police as they gathered in the muddy no-man’s land on the border. Many had spent the previous night sleeping outside in the cold and wet.

Posted by Channel 4 News on Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

I apologize for syrien refugies…

Posted by Petra László on Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Read More

And More