Πέτρος Κωστόπουλος: Πώς σχολίασε τον χωρισμό Σκορδά – Λιάγκα

Ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά έχει σχολιαστεί αρκετά από την ημέρα της ανακοίνωσής του. Την δική του άποψη εξέφρασε και ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από την εκπομπή Βράδυ. Φυσικά με τον δικό του τρόπο.“Είναι μια πάρα πολύ περίεργη μέρα! Συμβαίνουν διάφορα γεγονότα και σκέφτεσαι ‘θέλει κανένας να χωρίσει από εσάς;”, είπε αρχικά ο παρουσιαστής στην εκπομπή της Τρίτης.

Μπορεί να θέλει, μπορεί να μη θέλει! Υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος να χωρίσει. Ο καλύτερος τρόπος να χωρίσεις είναι η τηλεόραση! Δηλαδή είσαι μια χαρά ζευγάρι (γελάει) και πας και κάνεις τηλεόραση πρωινό. Την κάθισες την βάρκα! Πας εκεί, κάνεις πρωινό χωρίζεις! Πάω εγώ, πάω με την Μπαλατσινού, πάρτον κάτω! Πάει ο Λιάγκας με την άλλη, το παλεύουν, το παλεύουν, πάνε κι αυτοί κάτω. Ξέρετε γιατί έφυγαν οι άλλοι (σ.σ. ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά) από το Mega νωρίς; Για να μη χωρίσουν! Ενώ η Ντορέτα ήταν χωρισμένη! Όποιος θέλει να χωρίσει, λοιπόν…”, συνέχισε.

Τέλος, έδωσε και μία συμβουλή στο ζευγάρι της πρωινής ζώνης του «Ε», στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. “Λέω στην Καραβάτου να προσέχει και δεύτερη χρονιά να μην την κάνει!”.

Read More

And More