Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού: Βγήκε το διαζύγιο

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού χώρισαν οριστικά το καλοκαίρι του 2014, μετά από 18 χρόνια γάμου. Πλέον όμως είναι και επίσημα χωρισμένοι! Σύμφωνα με το ένθετο Secter, βγήκε το συναινετικό διαζύγιό τους. Οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα κράτησαν άψογη στάση ο ένας απέναντι στον άλλον και δεν σταμάτησαν να είναι αγαπημένοι και να είναι συνεχώς δίπλα στα παιδιά τους, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμο.

Η “βελούδινη” λήξη του γάμου τους ήταν επόμενη αφού η απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους δεν προήλθε από έντονη σύγκρουση. Άλλωστε ο Πάτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού έχουν μαζί διάφορα sites και η συνεργασία τους σε αυτά δεν σταμάτησε ποτέ. Δεν είναι τυχαίο που στις συνεντεύξεις τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο.

“Με έχει καθορίσει ο Πέτρος. Δεν μπορώ να σου πω κάποιον άλλον. Είκοσι χρόνια ήταν πάρα πολλά. Και έμαθα πάρα πολλά. Ούτως ή άλλως ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να μαθαίνει στον κόσμο. Θα μπορούσε να είναι δάσκαλος ή μέντορας. Εμένα αυτός είναι ο άνθρωπος που με καθόρισε”, είχε πει η παρουσιάστρια.

“Η ζωή μας αλλάζει. Πρέπει να συνεχίζουμε. Θέλω να είναι χαρούμενη και εγώ επίσης, για να δίνουμε χαρά στα παιδιά μας. Λυπάμαι που με τις σημερινές συνθήκες και με όλα αυτά που έχουν συμβεί δεν μπορώ να προσφέρω στα παιδιά μου ό,τι ήθελα. Επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο Αρμαγεδδών θα τελειώσει”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Read More

And More