Πέτρος Κωστόπουλος: Η σχέση με τα παιδιά του, την Τζένη και η νέα του εκπομπή!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την τηλεόραση του Alpha. Η πρεμιέρα θα γίνει την Τετάρτη στις 17 Φεβρουαρίου στις 11.30 ακριβώς, η εκπομπή είναι το γνωστό “Βράδυ”, όμως το concept είναι ελαφρώς τροποποιημένος και ο ίδιος δηλώνει super ενθουσιασμένος γι’αυτή του την επιστροφή στην TV. Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε στην Real News για όλους και για όλα.

Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο στον Alpha: τι νέο θα δούμε;
Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Πέτρο Κωστόπουλο σε βραδινό show. Μάλιστα, πρόκειται για μια συνταγή την οποία έχουμε δει να… μαγειρεύει με επιτυχία. Πώς σκοπεύει να μας εκπλήξει, άρα, αυτή τη φορά; “Θα κάνουμε late night αλλά θα είναι διαφορετικό. Οι συνεντεύξεις θα είανι μεγάλο κομμάτι- και πιστεύω ότι θα τις κάνω καλύτερα γιατί το πρωινό με βοήθησε επειδή ήταν live να τις κάνω πιο γρήγορα, πιο στακάτα- αλλά θα βάλω στοιχεία σάτιρας, κριτικής και αδυσώπητης πλάκας. Φαντάζομαι να μου βγει. Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχει και ένα συνεργάτης ο οποίος από μόνος του είναι φοβερή προσωπικότητα. Θα σχολιάζουμε την επικαιρότητα, θα κάνουμε σάτιρα και βέβαια τις πλάκες μας”, λέει στην εφημερίδα.

Πέτρος Κωστόπουλος VS Γρηγόρης Αρναούτογλου


Με δεδομένο ότι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει κάτι παρόμοιο βραδινή ώρα στον Ant1 οι δυο τους θεωρούνται ανταγωνιστές. Όμως, τι λέει γι’αυτό ο Πέτρος Κωστόπουλος; “Ανταγωνιστικά εκείνη την ώρα σε επίπεδο νούμερων είναι οι πάντες. Την ίδια ώρα είναι ο Αρναούτογλου, παίζει ταινία στο Star, το Mega έχει κάτι άλλο. Με αυτή την έννοια είναι ανταγωνιστικοί όλοι. Από εκεί και πέρα, σε επίπεδο προσωπικό, δεν έχω κανέναν ανταγωνισμό γιατί και στην Αμερική την ίδια ώρα τέσσερα κανάλια παίζουν τις ίδιες εκπομπές. Καμία δεν μοιάζει με την άλλη ενώ είναι το ίδιο concept. Ο Αρναούτογλου έχει τις αγάπες και τα μίση του, όπως κι εγώ, από τρίτους, άλλοι τον γουστάρουν άλλοι δεν τον γουστάρουν, αλλά εγώ τον εκτιμάω. Είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση και είναι μόνο 43-44 χρονών, ενώ για να συνεχίζει να προσφέρει στα κανάλια σημαίνει ότι είναι καλός!“.

“Είναι βαρετό να μιλάω για την Τζένη και το διαζύγιο”

Έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Ωστόσο, εξακολουθούν να τους γίνονται και στις δύο μεριές ερωτήσεις για τη σχέση τους. “Βαριέμαι ανυπόφορα γιατί νομίζω ότι είμαι καταδικασμένος μέχρι να πεθάνω να μιλάω για την Τζένη. Το ίδιο βαριέται κι αυτή. Είναι βαρετό γιατί είναι βαρετή και η απάντησή μου. Είμαι καλά, έχουμε μια καλή σχέση με τα παιδιά μας, συζητάμε τα θέματά μας, αυτό”.

Στην ερώτηση για το αν η Τζένη Μπαλατσινού ήταν η γυναίκα της ζωής του, ο παρουσιαστής λέει: “‘Ηταν η πιο σημαντική περίοδος της ζωής μου με την έννοια ότι κάναμε τρία παιδιά και ήμασταν μαζί 20 χρόνια, αλλά ειλικρινά δεν θα ήθελα να απαντάω σε κάθε συνέντευξή μου για την Τζένη. Σίγουρα δεν σκοπεύω να ξαναπαντρευτώ στη ζωή μου”.

“Πρώτη φορά τώρα είμαι τόσο καλός μπαμπάς!”

Στην συνέχεια της συνέντευξης ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκλείει το γάμο, λέει πως δεν έχει κανένα νόημα να κάνει σύμφωνο συμβίωσης μιας και “δεν έχω δίφραγκο να μοιραστώ με κανέναν”, όπως λέει ενώ μιλάει για τα παιδιά του, το πιο ωραίο κομπλιμέντο που έχει πάρει ποτέ στην ζωή του από εκείνα και την υπέροχη συγκατοίκηση που βιώνει.
“Αυτή τη στιγμή η μόνη συγκατοίκηση που έχω, τρεις φορές την εβδομάδα, είναι μόνο με έναν άνθρωπο, με τον γιο μου. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή είμαστε οι δυο μας, μαγειρεύουμε, τρώμε, βλέπουμε ταινίες, παίζουμε μπάσκετ, κάνουμε γυμναστική!”.

Επίσης, ο ίδιος σε μια από τις σπάνιες φορές κάνει δημόσια την αυτοκριτική του ως μπαμπάς και λέει: “Πρώτη φορά τώρα είμαι καλός μπαμπάς αν και οι κόρες μου μου λένε είσαι καλός μπαμπάς. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο έγινε από τη μεγάλη μου κόρη όταν ήταν 8-9 χρονών η οποία μου είχε πει είσαι ο πιο κουλ μπαμπάς! Αλλά ξέρω ότι έχασα πάρα πολλές στιγμές από τα παιδιά μου(…). Τα έβλεπα μόνο τα Σαββατοκύριακα. Τώρα με τον Μαξ- ένα θετικό στοιχείο του διαζυγίου- είμαστε 50-55 ώρες την εβδομάδα μαζί (…) Πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να έχει και τα δύο πρότυπα, και της μάνας και του πατέρα. Με αυτόν τον τρόπο έχω δει αποτελέσματα και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι άλλες μεγάλωσαν και δεν τις κατάλαβα. Βλέπω πολλούς χωρισμένους μπαμπάδες που παίρνουν τα παιδιά κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Το παιδί θέλει και την πατρική φιγούρα, όμως, αυτό κατάλαβα. Γι’αυτό και είμαι λίγο επιφυλακτικός στην υιοθέτηση παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Είμαι επιφυλακτικός, δεν ξέρω, δεν είμαι εναντίον ή υπέρ, πρέπει να έχει και τα δύο μοντέλα. Τώρα αν αυτό ικανοποιείται, δεν ξέρω, η επιστήμη θα το πει!”.

Το φλερτ και οι γυναίκες στη ζωή του σήμερα


Στην ερώτηση της δημοσιογράφου Χρύσας Κακιώρη για το αν φλερτάρει ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντά: “Ναι, λογικό είναι…”, όμως βλέπει πως οι γυναίκες έχουν αλλάξει σε σχέση με χρόνια πριν: “Τώρα που ξαναγβήκα έξω, μετά από τόσα χρόνια, πιστεύω πως οι γυναίκες έχουν αλλάξει πολύ και πιστεύω πως κάνουν λάθος. Ναι μεν, η χειραφέτηση, η πρωτοβουλία, η ισότητα, αλλά άλλο η ισότητα, άλλο να είμαστε ίδιοι. Βλέπω πολλές φορές οι γυναίκες να λειτουργούν σαν άντρες και αυτό είναι και αντιερωτικό και αντισεξουαλικό, κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου. Πιστεύω ότι το να καταστρέψεις τη γυναικεία πλευρά που είναι πιο γλυκιά, πιο ευγενής, πιο όμορφη είανι έγκλημα”.

Διάβασε περισσότερα στη Realnews που κυκλοφορεί!

Read More

And More