Πέτρος Πολυχρονίδης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για την αδελφή του που πέθανε πριν τρία χρόνια

Από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του Πέτρου Πολυχρονίδη που βλέπουμε στο “Τροχό της Τύχης” στο Star, ήταν όταν πριν τρία χρόνια, έχασε την αγαπημένη του αδελφή!

Ο πόνος του Πέτρου όταν την έχασε τη Μαρία στα 33 της χρόνια είναι μεγάλος και από τότε δεν περνάει μέρα που να μην σκέφτεται τη μικρή αδελφή του! Πριν λίγες ώρες ο παρουσιαστής συγκίνησε τους πάντες, δημοσιεύοντας στην επίσημη σελίδα του στο facebook μια φωτογραφία της αδελφής του και δικιά του γράφοντας πόσο πολύ του λείπει, με τον πιο τρυφερό και συγκινητικό τρόπο.

Πέρσι ο Πέτρος είχε μιλήσει για την ασθένεια της αδελφής του και για το πόσο τον πόνεσε ο θάνατός της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου : “Είχε την ασθένεια από μωρό παιδί και έδινε μεγάλη μάχη μέχρι τα 33 της. Ήταν μέρος της ζωής μας αυτό. Πέραν από τα κομμάτια τα δύσκολα, του νοσοκομείου, όλα τα άλλα τα έχω απορρίψει… Πολλά πράγματα πρωτοποριακά δοκιμάστηκαν πάνω στη Μαρία και πλέον η ασθένεια αυτή είναι θεραπεύσιμη. Πέθανε πριν δύο χρόνια στα 33 της”… είχε εκμυστηρευτεί στο Γρηγόρη

Read More

And More