Πέτρος Τατσόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση στην Tatiana Live για τους θετούς γονείς και την βιολογική του μητέρα! [vid]

Το νέο του βιβλίο “Γκαγκάριν ο κόσμος από χαμηλά” έχει ήδη εντυπωσιάσει και ο Πέτρος Τατσόπουλος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την υπέροχη ιστορία της ζωής του και το νέο του εγχείρημα. Ο γνωστός συγγραφέας και πολιτικός μίλησε μάλιστα ανοιχτά για την υιοθεσία του, τους θετούς του γονείς και την βιολογική του μητέρα.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος γεννήθηκε στο Ρέθυμνο και λίγες μέρες μετά τη γέννησή του η μητέρα του τον άφησε στο ΠΙΚΠΑ όπου πέρασε και τα πρώτα χρόνια της ζωής του. “Αγνώστου πατρός καταχωρήθηκα στο ληξιαρχείο του Ρεθύμνου και μέχρι σήμερα δεν έχω γνωρίσει τον πατέρα μου”, εξομολογήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο ίδιος στα 18 του χρόνια έμαθε πως είναι υιοθετημένος, βρίσκοντας τα χαρτιά της υιοθεσία του και αναζήτησε αρκετά χρόνια αργότερα τη βιολογική του μητέρα. “Γονείς είναι αυτοί με τους οποίους έχεις ζήσει μαζί. Την είδα αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερο δέσιμο. Σε αυτήν την γυναίκα όμως χρωστάω πάνω από όλα ευγνωμοσύνη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δες το video από την Tatiana Live:

Read More

And More