Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μίλησε πρώτη φορά για το μωρό που περιμένει!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τον τελευταίο καιρό η είδηση πως η Πηνελόπη Ανασταστοπούλου είναι έγκυος. Η όμορφη ηθοποιός εχει πει πολλές φορές πως έχει βρει τον άντρα της ζωής της, αλλά δεν είχε μιλήσει πουθενά για το θαύμα της ζωής και το μωρό που περιμένει…

Hanging out at my favorite Athens store @favelaforjc with my partner in shoe crime @ginie_pink… Getting ready to launch my new @jeffreycampbell shoe selection line for winter 2015… It ‘s all about family n’ shoes… #gingergirl #coming_soon #family_gang #shoeporn #fashion #jeffreycampbell_x_ΠΕΝΕLOΠΕ_Α #minkpinkdress

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις


Σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, στην οποία άνοιξε και την καρδιά της.

“Έχω χαρεί πολύ για σένα. Μην με κάνεις να κλαίω τώρα”, ξεκίνησε η Ελένη να λέει στην ηθοποιό και να συμφωνεί μαζί της. “Ό,τι μου είπες το έκανα, ό,τι μου είπες το έκανα, γι’ αυτό και θέλησα να το μάθεις πρώτη και γι’ αυτό είμαι εδώ”, της απάντησε.

Kαι η Ελένη εκεί πρόσθεσε: “Συζητούσαμε στις διαφημίσεις, όπως ακριβώς το κάνετε με τις φίλες σας. Δεν πρέπει να βιάζουμε τους άλλους, ούτε να τους ρωτάμε πότε θα κάνουν μωρό. Αφήστε τους ανθρώπους να σας λένε ό,τι θέλουν και όταν το θέλουν. Μου έλεγε η Πηνελόπη πόσο ευτυχισμένη είναι και μου είπε πως ήταν έτοιμη να κάνει παιδί γιατί είχε βρει τον άνθρωπό της”

Στη συνέχεια η ηθοποιός εξομολογήθηκε κι άλλες λεπτομέρειες… “Το θέλαμε πάρα πολύ. Κρατιόμουν τόσο καιρό αλλά θέλω να τα πω από τη χαρά μου. Με πίεζαν πολύ τα μέσα, δεν έλεγα τίποτα, πολλές γυναίκες δεν μπορούν. Εγώ το ήθελα, είχα χαρά, ήμουν συγκεντρωμένη, δεν μπορούσα να χαλαρώσω, ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Τώρα μπορώ να πω και εγώ με τη σειρά μου πως μόνο με χαλάρωση έρχεται”

Read More

And More