Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ντύθηκε νυφούλα, λίγους μήνες πριν τη γέννα!

Μπορεί η κοιλίτσα της να φουσκώνει όλο και περισσότερο, αλλά εκείνη το διασκεδάζει. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα και αυτή η περίοδο της εγκυμοσύνης της αρέσει πολύ. Η ίδια βέβαια, είχε αυτό το διάστημα και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, τις οποίες ολοκλήρωσε σιγά σιγά για να ξεκουραστεί και λίγο πριν τη γέννα.
Και μιας και τελειώνει και τα γυρίσματα για τους Συμμαθητές, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να ντυθεί… νυφούλα! Και μάλιστα πολύ ανατρεπτική και ροκ νύφη… όπως ακριβώς της ταιριάζει.
Όχι, η γνωστή ηθοποιός και ο αγαπημένος της Φώτης Μπερνάρντο δεν ανέβηκαν ακόμη τα σκαλιά της εκκλησίας (ή του Δημαρχείου), αλλά η Πηνελόπη ντύθηκε νύφη για τις ανάγκες του ρόλου της στη σειρά! Η ίδια, μάλιστα, ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα στο πλατό στα Σπάτα, ανέβασε και μια φωτογραφία όπου ποζάρει ως νύφη στο πλευρό του Ρένου Ρώτα.

Κάπως έτσι αποχαιρέτησα σήμερα το πλατό των #oisymmathites ….. #surprise #dwraki #coming_soon #till_we_meet_again

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

“Κάπως έτσι αποχαιρέτισα σήμερα το πλατό των “Συμμαθητών”. Δωράκι. Έρχεται σύντομα”, έγραψε στο Instagram και ανέβασε τη φωτογραφία!
Εσένα πώς σου φαίνεται;

Read More

And More