Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλιά της – Πόσο χρονών γίνεται; Video

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μία από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, μιας και πριν ενάμισι χρόνο έγινε και μανούλα. Η ηθοποιός ζει την απόλυτη ευτυχία, στο πλευρό του συζύγου της, Φώτη Μπερνάντο και της κόρης τους, Λυδίας. Η Πηνελόπη έχει σήμερα τα γενέθλιά της και κλείνει τα 40 της χρόνια.

Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον αγαπημένο της σύζυγο, αποκαλύπτοντας ότι σήμερα έχει γενέθλια. Στην συνέχεια ανήρτησε και μερικά Instagram Stories και άκρως συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσους της ευχήθηκαν, ενώ δήλωσε πόσο ευτυχισμένη νιώθει στα 40 της.
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: “Πραγματικά μου έχετε φτιάξει την μέρα, αν και σήμερα έχω πολλά κέφια και έχω ξυπνήσει με πολλή χαρά. Δεν το περίμενα ότι στα 40 μου θα ήμουν τόσο χαρούμενη. Πραγματικά σας αγαπώ για την αγάπη και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Είναι λίγο σαν να ξεκινάει μια καινούργια χρονιά, σαν είναι Πρωτοχρονιά σήμερα, δεν ξέρω γιατί απλά το νιώθω πολύ έντονα”.
Δες το βίντεο:

My gift for life. #hubby #myfamily #thebenardos #happy40thtome ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Read More

And More