Πηνελόπη Πλάκα: Πιο ερωτευμένη από ποτέ σε ρομαντική απόδραση στη Μύκονο!

Με τα… μούτρα στον έρωτα φαίνεται να έχει πέσει η Πηνελόπη Πλάκα, που επέλεξε να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με τον νέο αγαπημένο της Νικόλα Τακά στο νησί των ανέμων, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και ανεπιθύμητες συναντήσεις! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, το ζευγάρι που είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι, παρ’ ότι η γνωριμία τους μετρούσε ήδη αρκετά χρόνια, αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, αλλά να προγραμματίσει μια ρομαντική απόδραση στη Μύκονο και να «αποσυρθεί» από τα φώτα της δημοσιότητας!

Η sexy ηθοποιός, που μετά τον χωρισμό της με τον επίσης ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη, είναι σε σχέση με τον νεαρό επιχειρηματία από τη συμπρωτεύουσα, προσπαθεί να κρατήσει τον έρωτά της, όσο πιο… περιχαρακωμένο γίνεται και για αυτόν ακριβώς το λόγο οι mini διακοπές στη Μύκονο δεν περιελάμβανε ούτε πολλές δημόσιες εμφανίσεις σε πολυσύχναστα και κοσμικά μέρη, αλλά και καμία «ανάρτηση» κοινών φωτογραφιών τους στα social media!

Συγκεκριμένα, οι δυο τους προτίμησαν να αποσυρθούν στη βίλα που νοίκιασαν για τις ημέρες του Πάσχα, παρά να παρευρεθούν σε μέρη με ιδιαίτερη πολυκοσμία! Βόλτες στα σοκάκια, περίπατοι στις μαγευτικές παραλίες του νησιού και χαλάρωση στην πισίνα της βίλας ήταν οι βασικές ασχολίες του ερωτευμένου ζεύγους, που μοιάζει να βρίσκεται ακόμη στα… μέλια!

Καλή ανάσταση σε όλους! #happyeaster #vacationhangover #vacation #onlyfriends #friendsstory

A post shared by Pinelopi Plaka (@pinelopiplaka) on

Ωστόσο, όποιος έτυχε να τους δει στο νησί έκανε λόγο για έναν προστατευτικό νεαρό άνδρα, που φρόντιζε το κορίτσι του και το είχε συνεχώς ως προτεραιότητα, ενώ για εκείνη σημείωσαν πως δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του! Κάτι που επιβεβαιώνεται και από το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού, που μίλησε στη Realnews, λέγοντας: «Η Πηνελόπη βρήκε στο πρόσωπο του Νικόλα έναν άνδρα που της εμπνέει ασφάλεια. Τον θαυμάζει για το μυαλό του και για όσα έχει καταφέρει στη δουλειά του».

Try to have a good time, and everything will follow..

A post shared by Pinelopi Plaka (@pinelopiplaka) on

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Realnews.

Read More

And More