Pippa Middleton: Η γαμήλια δεξίωση των 850 χιλιάδων ευρώ, το χαβιάρι των 50 χιλιάδων ευρώ και τα μπλοκαρισμένα κινητά!

Ήταν παραγματικά ένας υπέροχος γάμος αντάξιος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας με μια Pippa Μiddleton, να λάμπει κυριολεκτικά μέσα στο 40 χιλιάδων ευρώ νυφικό της που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για αυτή τη μεγάλη ημέρα!

Η τελετή έγινε στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Englefield, δυτικά του Λονδίνου, ενώ αμέσως μετά έγινε η δεξίωση του γάμου στο κτήμα των γονιών της νύφης στο κοντινό Bucklebury. Η Pippa παντρεύτηκε σήμερα τον Jameς Matthews, 41 ετών, πλούσιο χρηματιστή, πρώην πιλότο αγώνων ράλι και κληρονόμο του σκωτσέζικου τίτλου ευγενείας Laird of Glen Affric, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε στις 17 Ιουλίου του 2016.

Το κτήμα του πατρικού της νύφης διαμορφώθηκε κατάλληλα για την περίσταση ενώ οι καλεσμένοι είχαν όλοι μαζί τους άλλη μια “αλλαξιά” προκειμένου να είναι διαορετικά ντυμένοι στη γαμήλια δεξίωση. Σύμφωνα με πληροφορίες η δεξίωση για το γάμο της Πίπα και του Τζέιμς, κόστισε πάνω από 850 χιλιάδες ευρώ με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη και το χαβιάρι να είναι το πρώτο ορεκτικό για τους καλεσμένους. Η αξία του ήταν πάνω από 50 χιλιάδες ευρώ αλλά γράφτηκε πως δόθηκε δώρο στο ζευγάρι από ρώσο μεγιστάνα που ήταν καλεσμένος στη γαμήλια δεξίωση.

Αυτό που δεν κατάφερε κανένα ξένο μέσα ενημέρωσης μέχρι στιγμής ήταν μια φωτογραφία από πολυτελές γαμήλιο πάρτυ αφού το ζευγάρι αποφάσισε να μπλοκάρει όλα τα κινητά των καλεσμένων του. Άρα κανείς δεν είχε internet και δεν μπόρεσε να ανεβάσε κάποια φωτογραφία ή βίντεο, στα social media. Το θέμα είναι αν θα το κάνουν σήμερα, αφού φωτογραφίες θα μπορούσαν να τραβήξουν…

O ειδικά διαμορφωμένος χώρος της δεξίωσης

Δες βίντεο της Daily Mail από το γάμο

Read More

And More