Pippa Middleton: Μετακομίζει στο σπίτι του πάμπλουτου συντρόφου της, μετά από 2 μήνες σχέσης!

Μετά το ταξιδάκι τους στην Καραϊβική η Pippa Middleton και ο νέος πάμπλουτος αγαπημένος της James Matthews μετακόμισαν μαζί σε πολυτελές διαμέρισμα. Μάλιστα το ζευγάρι, παρά την μόλις δυο μηνών σχέση του, δεν πτοείται και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα. Όσο για την Pippa; Εννοείται πως είχε την έγκριση της μανούλας Carole για να προχωρήσει τόσο γρήγορα στη σχέση της.
Πώς έχουν όμως τα πράγματα; Η αδελφή της Kate Middleton, χώρισε τον Οκτώβρη από τον Nico Jackson (μετά από τρία χρόνια σχέσης) και εδώ και δυο μήνες είναι ζευγάρι με τον κούκλο και πάμπλουτο James Matthews! H Pippa και ο James γνωρίζονται από το 2012. Οι δυο τους είχαν αρχίσει να βγαίνουν αλλά κάτι πήγε στραβά και οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Εδώ και δυο μήνες όμως, αποφάσισαν να αναθερμάνουν τη σχέση τους και όπως όλα δείχνουν είναι πια μαζί.

Και αφού οι δυο τους πέρασαν 8 μέρες ινκόγκνιτο στο μαγευτικό St Barths, αποφάσισαν να μείνουν μαζί. Οι φωτογράφοι τους “τσάκωσα픨έξω από το νέο κοινό σπίτι τους μαζί με την μητέρα της Pippa που την πήγαν για φαγητό σε γνωστό ινδικό εστιατόριο.

Να σου θυμίσω μόνο πως ο James Mathews είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερος της, επιτυχημένος επιχειρηματίας και αδελφός του Spencer, του μεγάλου τηλεαστέρα του Made In Chelsea… και όπως καταλαβαίνεις είναι και πολύ πλούσιος!

Read More

And More