Ποια ηθοποιός έφυγε αμέσως μετά την ανάγνωση των σεναρίων της Μιμής Ντενίση για την παράσταση “Η ζωή μου όλη”;

Μια απρόσμενη ανάρτηση είδαμε από την ηθοποιό, Ευαγγελία Μουμούρη στα social media. Φέτος η Μιμή Ντενίση, θα ανεβάσει στο θεατρικό σανίδι παράσταση με τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Μετά το «Σμύρνη μου, αγαπημένη», η ηθοποιός και συγγραφέας ετοιμάζει μια φιλόδοξη θεατρική παραγωγή, με θέμα τη ζωή του αείμνηστου τραγουδιστή, η οποία θα ανέβει στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, όπως, άλλωστε, και η επιτυχημένη «Σμύρνη» της.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει αναλάβει η ίδια η Μιμή Ντενίση, έπειτα από πρόταση που της έγινε από την εταιρία παραγωγής, ενώ υπογράφει και τα κείμενα σε συνεργασία με την πολυγραφότατη σεναριογράφο Κωνσταντίνα Γιαχαλή («Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «7 θανάσιμες πεθερές», «Litsa.com» κ.ά.), η οποία ήταν βοηθός της και στη θεατρική μεταφορά του «Μάγκα» της Πηνελόπης Δέλτα.

Και όσο γράφονται τα πρώτα δημοσιεύματα για τους ηθοποιούς, ακούγεται και το όνομα της Ευαγγελίας Μουμούρη, κάτι που ισχύει και που έρχεται η ίδια να διαψεύσει με την ανάρτησή της. Μάλιστα ήταν κάπως καυστική στο σχόλιό της…

Δες τι έγραψε, βάζοντας hashtag, “νιώθω αβοήθητη”

#αισθανομαιαβοηθητη #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη evangeliamoumouri (@evangeliamoumouri) στις

Read More

And More