Ποια ξανθιά παρουσιάστρια φοράει αυτό το σέξι νυφικό;

Η όμορφη ξανθιά που βλέπουμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν έχει σταματήσει να απασχολεί την επικαιρότητα. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα , που γνωρίσαμε μέσα από τους Συμμαθητές στον ΑΝΤ1 και πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο video clip του Κωνσταντίνου Αργυρού, έγινε και πάλι επίκεντρο γιατί φέρεται να είναι το νέο κορίτσι του Γιώργου Σαμαρά.

Η σχέση του ζευγαριού είναι στις αρχές της, ενώ ανήμερα των Φώτων, οι δυο τους γευμάτισαν με φιλικό ζευγάρι σε γνωστό bar restaurant. Πρόσφατα, τους είδαμε να συμμετέχουν και σε ένα ξεχωριστό Mannequin Challenge όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, έγινε και η αρχική γνωρίμια.

Πριν από λίγες μέρες είδαμε την Κωνσταντίνα Κομμάτα να κάνει πρόβα νυφικού για τις ανάγκες fashion show γνωστού σχεδιαστή! Το νυφικό της πάει και αποφάσισε να το δοκιμάσει ξανά. Αυτή τη φορά μία δημιουργία της ταλαντούχαας σχεδιάστριας Άννας Ανεμομύλου.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα θα περπατήσει στο bridal fashion show του Yes I Do που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Mec Παιανιας.


Μαζί με την Κωνσταντίνα θα δούμε στην πασαρέλα και την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Στο ίδιο show θα κάνει πασαρέλα και η δικιά μας beauty editor, Νατάσα Μπερέκου!

Read More

And More