Ποιος Έλληνας τραγουδιστής σταματάει τις εμφανίσεις του λόγω υγείας;

Δυστυχώς ένα έκτακτο πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να παραμείνει μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Πρόκειται για μια μικρή επέμβαση ρουτίνας για την οποία δε συντρέχει κανένας σοβαρός λόγος ανησυχίας, παρόλα αυτά χρειάζεται πλήρης ξεκούραση.
Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, ο Πέτρος Ιακωβίδης θα αποχαιρετήσει προσωρινά το Αθηναϊκό κοινό καθώς ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις του στο “Fantasia”.
Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή τόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα, όσο και η επιχείρηση, και ανυπομονούν να επιστρέψει κοντά τους αφού το απόλυτα επιτυχημένο σχήμα το Μάρτιο μετακομίζει Θεσσαλονίκη και φυσικά ο Πέτρος Ιακωβίδης θα βρίσκεται εκεί, πιο έτοιμος από ποτέ!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αναδεικνύεται αδιαμφισβήτητα σε ένα από τα πιο ταλαντούχα και πολύ υποσχόμενα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας. Οι μετοχές του ανεβαίνουν με ταχείς ρυθμούς, έχοντας το πιο δυνατό όπλο ως βασικό του σύμμαχο..Το κοινό!

Ο αγαπημένος ερμηνευτής τους τελευταίους εννέα μήνες εμφανίζεται στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα στο νυχτερινό κέντρο “Fantasia”, ένα σχήμα που κατέχει ηγετική θέση στις προτιμήσεις του κόσμου, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιεί sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Παράλληλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν επαναπαύεται και δεσμεύεται να επανέλθει δριμύτερος, όχι μόνο με ολοκαίνουργιο τραγούδι αλλά και με την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Read More

And More