Ποιος αρνήθηκε να πουλήσει παραθαλάσσιο οικόπεδο στην Ελένη Μενεγάκη

Τη μία ατυχία μετά την άλλη αντιμετωπίζει η παρουσιάστρια του Alpha. Πρώτα η πτήση που έχασε κατά την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη, μετά η “πτώση” στα ποσοστά τηλεθέασης σε μία περίοδο μάλιστα που συζητά την ανανέωση του συμβολαίου της και τέλος το… οικόπεδο! Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να αγοράσει ένα κομμάτι γης στην αγαπημένη της Κάρυστο. Εκεί, έχει περάσει πολλά καλοκαίρια της και η μαμά της Ζέτα διατηρεί ένα όμορφο τριώροφο σπίτι.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ελένη”, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo,ήθελε όμως ένα δικό της οικόπεδο στην παραθαλάσσια περιοχή Μπούρος. Δεν έκανε επενδυτικά σχέδια ούτε είχε σκοπό να χτίσει ξενοδοχειακή μονάδα παρόλο που το μέρος είναι ιδανικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, από την αρχή ήθελε αυτό το κομμάτι γης για τα παιδιά της.

Σε ένα από τα ταξίδια της ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη ο οποίος ωστόσο ήταν ανένδοτος να το πουλήσει. Δεν τον ενδιέφερε καθόλου η πώληση καθώς ήθελε κι εκείνος με τη σειρά του να αφήσει το οικόπεδο κληρονομιά στα εγγόνια του.

Read More

And More