Ποιος τραγουδιστής διεκδίκησε και ξανακέρδισε.. την Στέλλα Γιαμπουρά;

Όλα αυτά έγιναν βεβαίως για τις ανάγκες των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι του Γιώργου Λιάτη με τον τίτλο ” Χώρισες”.

Ο μετρ των επιτυχιών Βαγγέλης Τσαουσόπουλος έδωσε τις οδηγίες και οι πρωταγωνιστές της ιστορίας τις ακολούθησαν. Η Στέλλα με τον καινούργιο της έρωτα βρίσκεται στον χώρο όπου τραγουδάει ο Γιώργος Λιάτης .. Κάποια βλέματα και ένα τραγούδι αφιερωμένο ήταν αρκετά για να γίνουν οι στίχοι του τραγουδιού , πράξη..”
“Δεν θα κάνει αυτός για σένα όσα έκανα εγώ, όλα ήταν ένα ψέμα στο λεγα καιρό. Πως θα είσαι εσύ μαζί του λάθος νόμιζες, Ξέχασέ τον…Άφησέ τον…Τώρα Χώρισες”.

Ο Γιώργος Λιάτης λοιπόν μετά το Ραντεβού επιστρέφει και ξε..χωρίζει με το νέο του τραγούδι ” Χώρισες”! Έχοντας ξεπεράσει τις δυόμιση εκατομμύρια προβολές στην τελευταία επιτυχία του «Ραντεβού” ο Γιώργος Λιάτης συνεχίζει δυναμικά με το νέο του τραγούδι «Χώρισες».
Ένα δυνατό, ρυθμικό τραγούδι που θα κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις και θα ακουστεί δυνατά στα ραδιόφωνα και τα club όλης της χώρας.
Η μουσική είναι δημιουργία του διδύμου του Teo Tzimas και του Μιχάλη Τσαουσόπουλου. Οι στίχοι είναι του Δήμητρη Μπέρη. Παραγωγή-Ενορχήστρωση: Πάρης Κάλπος – Teo Tzmas [EPIC MUSIC]

Read More

And More