Ποιους βιντεοσκοπούσε «κρυφά» η Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή;

Η Δούκισσα Νομικού είχε τρελά κέφια το βράδυ της Τρίτης, που δεν δίστασε να λικνιστεί στον ρυθμό των μαντινάδων και της κρητικής μουσικής, στην εκπομπή «ΟΛΑ». Η συμπαρουσιάστρια του Θέμου Αναστασιάδη, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, δεν έκρυψε ακόμα και δημόσια ότι ξετρελάθηκε με τους «Droulias Brothers».

Οι κούκλοι-αδέρφια, που έχουν καταφέρει μέσα σε χρόνο dt να προκαλούν ντελίριο σε κάθε εμφάνισή τους, βρέθηκαν καλεσμένοι του Θέμου Αναστασιάδη και έγινε το έλα να δεις, τόσο on camera όσο και στα παρασκήνια. Ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας Δρούλιας, έπιασαν τη λύρα και το νταούλι και έδωσαν ένα non stop μουσικοχορευτικό σόου, που έκανε «άνω κάτω» όσους βρίσκονταν στο πλατό αλλά τους παρουσιαστές.

Όση ώρα οι «Droulias Brothers» ήταν επί το έργο, και με τον Κωνσταντίνο να δίνει ρεσιτάλ μαντινάδας για τα μάτια της όμορφης Δούκισσας, εκείνη δεν σταμάτησε λεπτό να λικνίζεται, να χαμογελάει, να τους θαυμάζει. Όπως έδειξε το μοντέλο-παρουσιάστρια, της έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση αυτό που έβλεπε και άκουγε από τα δύο αδέρφια, που δεν σταμάτησε στιγμή να τους απαθανατίζει με το κινητό της.

Δες το bacstage βίντεο


Read More

And More