“Πόλεμος” δίχως τέλος για την Έμυ Λιβανίου και τον πρώην της – Στα δικαστήρια για τη διατροφή

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Έμυ Λιβανίου και τον πρώην σύζυγό της Αντώνη για τη διατροφή των παιδιών τους. Το πρώην ζευγάρι έχει χωρίσει οριστικά εδώ και χρόνια όμως η κόντρα ανάμεσά τους συνεχίζεται με την δημοσιογράφο να τον κατηγορεί για παραβίαση διατροφής κατά συρροή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, στο χθεσινό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στις δικαστικές αίθουσες, ο συνήγορος υπεράσπισης της Λιβανίου, ανέφερε: “Έχει τη δυνατότητα να πληρώσει και δεν το κάνει, περιφρονεί την απόφαση. Η διατροφή που έχει οριστεί και αφορά αποκλειστικά τα παιδιά του είναι 2.400 ευρώ τον μήνα. Είναι εξαφανισμένος τέσσερα χρόνια κρύβεται. Είναι φάντασμα, δεν μπορούμε να τον βρούμε. Αποφάσισε, παραβλέποντας την απόφαση να καταβάλλει 100.000 ευρώ για τη φοίτηση των παιδιών του στο Αμερικανικό Κολλέγιο, που αυτός επέλεξε και λέει ότι είμαστε εντάξει. Για να λέει και να υπερηφανεύεται ότι στέλνει τα παιδιά του σε καλό σχολείο”.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του επιχειρηματία, απάντησε λέγοντας: “Δεν θα δίνουμε τα λεφτά για να πηγαίνουν στη Μύκονο”, προκαλώντας την οργή του συνήγορου της Λιβανίου που ανέφερε: “Να μας πει την πραγματική του διεύθυνση στη Γερμανία να τον βρούμε”.

Ωστόσο, λόγω νομικού κωλύματος και εγγράφων που ζητούσε το δικαστήριο να προσκομίσουν, η δίκη αναβλήθηκε και έδωσαν νέο ραντεβού για τις 27 Απριλίου.

Read More

And More