Πόλεμος στην Λίτσα Πατέρα για τον… “Αστρολόγο”!

Ψυχροπολεμικό κλίμα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Λίτσα Πατέρα και στελέχη της εκδοτικής εταιρείας από την οποίο κυκλοφορεί το περιοδικό “Αστρολόγος” (που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το όνομά της). Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η γνωστή αστρολόγος τσακώθηκε έντονα με την διευθύντρια του εμπορικού τμήματος και οι σχέσει είναι πια τεταμένες.

Όπως αναφέρει ο δημοσίευμα ο καβγάς έγινε μπροστά στα μάτια των εργαζομένων και σύντομα μεταφέρθηκε σε όλο τον όμιλο. Ιδιαίτερα ενοχλημένη η διευθύντρια του περιοδικού Λίτσα Πατέρα αντάλλαξε πολλά emails με τον διευθυντή της έκδοσης και μετά εξαφανίστηκε από το γραφείο της. Ωστόσο στην τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν για το Πρωινό Αντ1, φαινόταν στενοχωρημένη και προβληματισμένη.

Ωστόσο, για να κλείσει τα στόματα και να προλάβει τους “καλοθελητές” που πιθανότατα να μιλούσαν και για τέλος της συνεργασίας με το περιοδικό, η Λίτσα είπε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής, πως οι έγκυρες προβλέψεις της, φιλοξενούνται αποκλειστικά και μόνο στον “Αστρολόγο”.

Για να δούμε τι θα γίνει τελικά!

Read More

And More