Πωλίνα: Το συγκλονιστικό μήνυμα για τον γιο της μετά το “καρδιοχτύπι” που πέρασε

Ώρες αγωνίας έζησε η Πωλίνα τα τελευταία 24ωρα, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά για τον γιο της, που τον αναζητούσε από το βράδυ της Κυριακής. Η τραγουδίστρια δήλωσε την εξαφάνισή του γιου της, καθώς είχε χάσει τα ίχνη του. Ο 21χρονος που σπουδάζει στη Γλασκώβη θα επέστρεφε στην Ελλάδα την Κυριακή που μας πέρασε, ωστόσο, δεν ήρθε με την προγραμματισμένη πτήση.

Η Πωλίνα αναγκάστηκε να πάει στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να μπορέσει να μάθει πληροφορίες από τη αεροπορική εταιρεία. Η ελληνική αστυνομία έδωσε αμέσως σήμα στην Ιnterpol.


Από παλαιότερη φωτογράφιση με τον γιο της

Ευτυχώς η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος και με μια ανάρτησή της στο Facebook η Πωλίνα δήλωσε με ανακούφιση πως τα δύσκολα πέρασαν. Το λόγια της συγκινούν…

“Χίλια ευχαριστώ παλιοί, νέοι και άγνωστοι φίλοι μου… Οι περιπέτειες και οι δοκιμασίες χρειάζονται καμιά φορά για να μας θυμίζουν πόσο ευάλωτοι και μηδαμινοί είμαστε μπροστά στο απρόσμενο και πόσο δυνατοί κι ευλογημένοι όταν δεχόμαστε τόση αγάπη… Και ακόμα στους φίλους του γιου μου Ρωμανό, Δημήτρη, Rodrigo, Ελένη, Τάσο… μια τεράστια αγκαλιά. Χωρίς εσάς θα ήταν πολύ δύσκολο…”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Ενώ λίγα λεπτά αργότερα σε ευχή φίλης της να πάνε όλα καλά, η Πωλίνα απάντησε πως όλα τέλειωσαν καλά, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.


Read More

And More