Πώς πέρασαν την Πρωτοχρονιά οι Έλληνες celebrities! Φωτογραφίες

Πώς πέρασαν την Πρωτοχρονιά οι Έλληνες celebrities; Τα social media και οι προσωπικοί τους λογαριασμοί πήραν φωτιά και όπως ήταν φυσικό το TLIFE σου φέρνει αναλυτικό ρεπορτάζ με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και πώς πέρασαν και τι έκαναν αλλά και τι πόσταραν αυτή τη γιορτινή μέρα!

Φαίη Σκορδά

Η Πρωτοχρονιά τη βρήκε στη Θεσσαλονίκη μαζί με το Γιώργο Λιάγκα και φίλους. Το ζευγάρι φέτος επέλεξε να περάσει τις γιορτές στην ιδιαίτερη πατρίδα της Φαίης, το Κιλκίς από όπου το ζεύγος είχε τη δυνατότητα να κάνει κοντινές εξορμήσεις!

Δούκισσα Νομικού

Η νέα χρονιά τη βρήκε εκτός Ελλάδας μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη και φυσικά δεν παρέλειψε να ποστάρει ένα εντυπωσιακό βίντεο με τα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς!

Ελένη Φουρέιρα

Γεμάτη καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, η Ελένη Φουρέιρα πέρασε την Πρωτοχρονιά δουλεύοντας αλλά κατάφερε να αλλάξει χρόνο παρέα με τους αγαπημένους της και με ένα σούπερ σέξι φόρεμα!

Δήμητρα Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε ρεβεγιόν στο Salon de Bricolage, με την αδελφή της Μαρία και τον σύζυγό της Θέμη, τη μητέρα τους, αλλά και τον άντρα που μονοπωλεί το ενδαφέρον της τον τελευταίο καιρό και δεν είναι άλλος, από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Γιοβανίδη!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ο νέος χρόνος τη βρήκε στα χιόνια εν αναμονή και του πελαργού άλλωστε!

Κατερίνα Καινούργιου

Ο νέος χρόνος φαίνεται πως μπήκε καλά και έδωσε την έμπνευση στην Κατερίνα να στείλει ένα πολύ γλυκό μήνυμα αγάπης σε όλους (διάβασε εδώ) ενώ ανήμερα την Πρωτοχρονιά αναχώρησε για ορεινό χειμερινό προορισμό.

Τζένη Μπαλατσινού

Η Πρωτοχρονιά τη βρήκε φυσικά μαζί με τα παιδιά της και τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο

Ελένη Χατζίδου

Η τραγουδίστρια έκανε ρεβεγιόν παρέα με τον σύντροφό της και τη φίλη της Τζο Λαζοπούλου!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με την οικογένειά τις πέρασε όλες τις μέρες των γιορτών η παρουσιάστρια του Alpha επιστρέφοντας από το Μόναχο και κόβοντας την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Κατερίνα Καραβάτου

Με τον Κρατερό Κατσούλη και φίλους τους έκανε ρεβεγιόν η έγκυος Κατερίνα Καραβάτου!

Βίκυ Καγιά

Με ένα τραπέζι γεμάτο λαχταριστά γλυκά υποδέχτηκε το 2016 η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους!

Αθηνά Οικονομάκου

Το γλέντησε η Αθηνά Οικονομάκου την Πρωτοχρονιά με φίλους έχοντας επιστρέψει από γιορτινό ταξίδι στη Νέα Υόρκη με το σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο!

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη

Η Πρωτοχρονιά βρήκε τον τραγουδιστή και την πανέμορφη σύζυγό του στο σπίτι τους με τα παιδιά τους να απολαμβάνουν ξεχωριστά δώρα!

Read More

And More