Πόσο θα επηρεάσει η super Πανσέληνος την βραδιά των εκλογών!

Λίγες μόλις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της πιο αμφίρροπης και σημαντικής εκλογικής αναμέτρησης μετά τη μεταπολίτευση και η ρευστότητα αποτελεί την επικρατέστερη «τάση» της κάλπης!

Είναι αλήθεια, το γεγονός ότι η επιλογή εκείνης της ημέρας για τη διεξαγωγή των εκλογών μόνο «επιτυχής» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μιλώντας την απλή αστρολογική γλώσσα, ούτε η super Πανσέληνος της 6ης Μαΐου, ούτε η αντίθεση Ερμή-Κρόνου αποτελούν τους καλύτερους οιωνούς!
Μάλιστα, με δεδομένο το γεγονός ότι το φαινόμενο της super Πανσελήνου συνοδεύεται αρκετά συχνά τόσο με γεωφυσικές όσο και με πολιτικές αναταραχές, καταλαβαίνει κανείς τη σημασία που έχει το συγκεκριμένο φαινόμενο το οποίο μάλιστα γίνεται με ακρίβεια την ώρα που ανοίγουν οι κάλπες στην Ελλάδα (Στη 16η μοίρα του Σκορπιού, στις 6:35 τοπική ώρα Ελλάδας).
ΜΕ ΤΗΝ (SUPER) ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ!!
Παραδοσιακά στην Αστρολογία η Σελήνη ανάμεσα σε άλλα σημαίνει τη μάζα, το πλήθος το λαό. Η θέση της Σελήνης στο Σκορπιό από μόνη της (δίχως να συνυπολογίσουμε την Πανσέληνο) δείχνει τον έντονο προβληματισμό με τον οποίο θα προσέρθουν οι εκλογείς στις κάλπες. Η Σελήνη, που βρίσκεται σε θέση πτώσης στο συγκεκριμένο ζώδιο, αναδεικνύει την αβεβαιότητα που «κουβαλά» ένα μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος, το οποίο θα αποφασίσει «κυριολεκτικά» μέσα στο παραβάν!! Μάλιστα, δεδομένης της «φύσης» του Σκορπιού (παραδοσιακά ζώδιο της «εκδίκησης», του θανάτου και της αναγέννησης, του τέλους και της αρχής) όλα δείχνουν ότι στην πλειοψηφία της η ψήφος των αναποφάσιστων θα είναι ψήφος εκδίκησης, οργής και θυμού!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΕΡΜΗ-ΚΡΟΝΟΥ
Παραδοσιακός «κυβερνήτης» της επικοινωνίας σε όλες της εκφάνσεις της, ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον «σκληρό» Κρόνο (ο οποίος σχετίζεται με την «καθεστηκυία τάξη»), εντείνοντας κάποια προβλήματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις και αναδεικνύοντας ακόμη πιο έντονα τα διλήμματα που εγείρονται λίγο πριν από την κάλπη και τα οποία είναι «ευγενική προσφορά» του «κατεστημένου» (ή εμείς ή το χάος). Βέβαια, εδώ θα πρέπει να πούμε ότι ο Κρόνος του «κατεστημένου» θα είναι στο Ζυγό, το ζώδιο της «έξαρσής του» όπου και βρίσκεται τα δύο τελευταία χρόνια). Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει ένα δείκτη «δυστοκίας» στην πληροφόρηση, να επηρεάσει ποικιλοτρόπως την μετάδοση των αποτελεσμάτων ή ακόμη και να «παρεμποδίσει» το έργο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που και αυτά «ανήκουν στη «δικαιοδοσία» του Ερμή! Μάλιστα δεν αποκλείονται συνεχείς «ανατροπές» στη ροή των αποτελεσμάτων! Στη διάρκεια εκείνης της νύχτας στα «στρατόπεδα» των αντιπάλων τα γέλια θα ακολουθούν κατήφεια και εναλλάξ!
Γιώργος Ματσάγγος

Read More

And More