Πρίγκιπας George: Αφήνει στην άκρη τον τίτλο και συμπεριφέρεται σαν απλό παιδί!

Τι κι αν είναι τρίτος στη διαδοχή για το θρόνο, τι κι αν στο παλάτι του φέρονταν όλοι διαφορετικά, ο μικρός πρίγκιπας George αφήνει στην άκρη τον τίτλο του και συμπεριφέρεται σαν απλό παιδί. Και μάλιστα, το διασκεδάζει πολύ, όπως και οι φίλοι του στον παιδικό σταθμό του μοντεσοριανού σχολείου Westacre του Νόρφολκ.
Ο πρίγκιπας στο σχολείο (έχει ξεκινήσει εδώ και έξι εβδομάδες) είναι για τους συμμαθητές και τους δασκάλους του, ο μικρός “George”, όπως τον φωνάζουν πια όλοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του People. Το μικρό του όνομα μάλιστα, είναι γραμμένο στο παλτό του, στο σακίδιο του και σε όλες τις εργασίες που κάνει, ανέφερε η διευθύντρια του παιδικού σταθμού Louise Livingston.

Όσο για τη συμπεριφορά του στην τάξη; Ο George είναι πολύ κοινωνικός, καθόλου κακομαθημένος και με στόχους για το μέλλον… Η Kate Middleton, μάλιστα αποκάλυψε πρόσφατα πως είναι περήφανη για τον γιο της και φυσικά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο μικρός να ακολουθήσει τα βήματα του πρίγκιπα William και να φοιτήσει σε σχολή Ικάρων.

Read More

And More