Πρίγκιπας George: Το Σεπτέμβρη ξεκινά το σχολείο!

Έτοιμος να ξεκινήσει το σχολείο είναι ο πρίγκιπας George. Ο μικρός σταρ της βασιλικής οικογένειας από το Σεπτέμβρη
ξεκινά τα μαθήματα… Σύμφωνα με την ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας, ο γιος του πρίγκιπα William και της Kate, τρίτος στη σειρά διαδοχής στο βρετανικό θρόνο, θα πάει για πρώτη φορά σχολείο στο νοτιοδυτικό Λονδίνο τον Σεπτέμβριο. Ο τρίχρονος George, ο μεγαλύτερος από τα τα δύο παιδιά του πριγκιπικού ζευγαριού, θα πάει στο ιδιωτικό σχολείο Thomas’s Battersea.

Η επιλογή του εν λόγω εκπαιδευτικού ιδρύματος σπάει την παράδοση της βασιλικής οικογένειας που επέλεγε έως σήμερα να στέλνει τα νεότερα μέλη της στο σχολείο Wetherby στο Νότινγκ Χιλ, όπου φοίτησαν τόσο ο Ουίλιαμ όσο και ο πρίγκιπας Χάρι.

Η απόφαση αυτή ακολουθεί εκείνη που έλαβαν τον Ιανουάριο ο William και η Kate να μείνουν με την οικογένειά τους στο Λονδίνο καθώς ο Ουίλιαμ παραιτήθηκε της εργασίας του ως πιλότος ελικοπτέρου προκειμένου να επικεντρωθεί πλήρως στην άσκηση των επίσημων καθηκόντων εκ μέρους της 90χρονης γιαγιάς του, της βασίλισσας Ελισάβετ.

«… Είναι ενθουσιασμένοι που βρήκαν ένα σχολείο όπου είναι βέβαιοι ότι ο Γεώργιος θα έχει μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη έναρξη στην εκπαιδευτική του» θητεία, τονίζεται στην ανακοίνωση του Παλατιού του Κένσινγκτον.

Στον ιστότοπο του σχολείου γνωστοποιείται ότι αναλαμβάνει την εκπαίδευση 540 αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 4 έως 13 ετών και ο σημαντικότερος κανόνας που τους διδάσκεται είναι να «είναι ευγενικοί».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More