Πρίγκιπας Williams: μίλησε για τον πόνο που ένιωσε όταν έχασε τη μητέρα του!

Μεταξύ όλων των φιλανθρωπικών της δράσεων η πριγκίπισσα Diana είχε βοηθήσει στην σύσταση μιας Φιλανθρωπικής Οργάνωσης που υποστήριζε τους γονείς που έχαναν τα παιδιά τους, την Child Bereavement UK​. Η Φιλανθρωπική Οργάνωση έκλεισε τα 21 χρόνια λειτουργίας της και στην γιορτή που οργανώθηκε επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο πρίγκιπας Williams

Εκεί, ο νυν Δούκας του Cambridge μίλησε για την απώλεια που και ο ίδιος ένιωσε όταν έχασε τη μητέρα του στην πολύ τρυφερή ηλικία των 15 ετών. “Αυτό που από τότε γνώριζε η μητέρα μου και που εδώ και χρόνια γνωρίζω και ο ίδιος πολύ καλά, είναι ότι η απώλεια είναι η πιο οδυνηρή εμπειρία την οποία ένα παιδί ή ένας γονιός μπορεί να βιώσει”.



Ο πρίγκιπας Williams που έχει ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό δέσιμο με τον οργανισμό συμπλήρωσε: “Πριν 21 χρόνια, τον περασμένο μήνα, η μητέρα μου βρισκόταν σε αυτήν εδώ την εκδήλωση που σηματοδοτούσε το ξεκίνημα αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα. Δεκαπέντε χρόνια μετά, εγώ είχα την τιμή να γίνω επίσημο μέλος για να συνεχίσω τον αγώνα που η μητέρα μου είχε ξεκινήσει!”.

“Η μητέρα μου είχε σκοπό ζωής να βοηθάει τους ανθρώπους και θα ήταν πολύ περήφανη, όπως εγώ, αν έβλεπε όλα όσα έχετε καταφέρει!”, είπε τέλος ο πρίγκιπας Williams ο οποίος ήταν βαθιά συγκινημένος.

Read More

And More