Πρίγκιπας William: Συγκινεί με όσα αποκαλύπτει για την μητέρα του, πριγκίπισσα Diana!

Ο Πρίγκιπας William μπορεί να είναι ένας χαρούμενος οικογενειάρχης και γαλαζοαίματος, αλλά παραμένει ένας άνθρωπος που έχασε την μητέρα του στην εφηβική του ηλικία. Η Πριγκίπισσα Diana ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους στην Μεγάλη Βρετανία και μια τρυφερή μητέρα για τον William και τον Harry.

Ο 34χρονος πρίγκιπας φωτογραφήθηκε για το περιοδικό GQ και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πολυαγαπημένη του μητέρα και το παράπονο που έχει ότι εκείνη δεν μπόρεσε να γνωρίσει ποτέ την σύζυγό του, Kate Middleton και τα δυο του παιδιά. George και Charlotte.
Σε μια από τις πιο συγκινητικές του συνεντεύξεις, όπως χαρακτηρίστηκε, δήλωσε για την Diana: “Μου πήρε σχεδόν 20 χρόνια να φτάσω στην κατάσταση που είμαι τώρα. Ακόμα το βρίσκω δύσκολο. Δεν είναι μια απλή θλίψη, καθώς είναι μια ιστορία που την γνωρίζει όλος ο κόσμος, όλοι ξέρουν την Diana”.
Και πρόσθεσε: “Θα ήθελα να είχα τις συμβουλές της στην ζωή μου, να γνώριζε την Catherine και να έβλεπε τα παιδιά μου να μεγαλώνουν. Με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν θα την γνωρίσουν ποτέ…”
Η φωτογράφηση έγινε σε ασπρόμαυρο φόντο, στον κήπο του σπιτιού της οικογένειας και σε αυτήν ήταν και η Kate Middleton και τα δύο τους παιδιά.

Read More

And More