Πρώην Σταρ Ελλάς, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από τα social media!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας κα ιδεν μπορεί να το κρύψει. Το 2012 η Βασιλική Τσιρογιάννη, αναδείχτηκε Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία που διοργανώθηκαν σε συνεργασία με το TLIFE. Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, άλλοτε κεντρική παίκτρια της ομάδας βόλεϊ Ελπίδας Θεσσαλονίκης και απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, η Βασιλική με ύψος 1,76 και ένα υπέροχο βλέμμα ήταν από τις παρουσίες που ξεχώρισαν από νωρίς.

Η μελαχρινή καλλονή συνεχίζει την καριέρα της στο modeling μ’ επιτυχία κι έχει κάνει πολλά βήματα από τότε…Το πιο σημαντικό όμως, είναι αυτό που βιώνει αυτή την περίοδο. Σήμερα ανακοίνωσε μέσα από το facebook πως περιμένει τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της Θανάση Παπάζογλου.

H πρώην εστεμμένη ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία με τα εξής τρυφερά λόγια: “Όταν οι δύο, γίνονται τρεις. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω πόσο ευγνώμων κι ευλογημένη νιώθω. Σ’ ευχαριστώ και σ’ αγαπώ απεριόριστα. Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μας μέρα. Ας είναι η αγάπη, η καρδιά αυτού του σπιτιού.”

Read More

And More