Πρώην υφυπουργός γράφει τραγούδια στον Αντώνη Ρέμο!

Ένας πρώην υφυπουργός βγάζει CD και έχει γράψει τραγούδια για τον Αντώνη Ρέμο. Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Αηδόνη. Ο ίδιος αποφάσισε να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο όταν έφυγε από την πολιτική που δεν είναι άλλο από το να ασχοληθεί με τη μουσική. Μέχρι τα τέλη Απριλίου θα έχει κυκλοφορήσει και το νέο του project που είναι μελοποιημένα ποιήματα του Βάσου Λυσσαρίδη.

Η Άννα Νταλάρα όταν ήμασταν συνεργάτες στη Βουλή, με παρότρυνε συνεχώς να εξωτερικεύω αυτό που έχω μέσα μου”, δηλώνει σε συνέντευξή του στη Σάσα Σταμάτη και το Secret.


Για τον Αντώνη Ρέμο έχω γράψει ένα κομμάτι και θα ήθελα πολύ να του το παρουσιάσω. Είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης, μια μεγάλη φωνή”, λέει στη συνέχεια συμπληρώνοντας πως του αρέσει ο ερωτισμός που βγάζει και πως τα τραγούδια του έχουν συνδεθεί με τη σχέση του με τη σύζυγό του.

Τέλος, δεν δίστασε να δηλώσει πως θα έγραφε τραγούδια και για την Πάολα. “Αυτό το μέταλλο που βγάζει η φωνή της δεν υπάρχει. Το συναντάς σπάνια σε τραγουδιστές”, υποστηρίζει ο Χρήστος Αηδόνης.

Read More

And More