“Προσευχόμαστε για όλους” – Συγκινούν τα μηνύματα διάσημων καλλιτεχνών μετά το μακελειό στο Manchester Arena

“Προσευχόμαστε για όλους”. Με αυτά τα λόγια οι διάσημοι καλλιτέχνες της διεθνούς showbiz στηρίζουν τις οικογένειες των θυμάτων του μακελειού στο Manchester Arena το βράδυ της Δευτέρας. Μετά το τέλος της συναυλίας της 23χρονης Ariana Grande, που έχει τεράστια απήχηση στη νεολαία, εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη και προκάλεσε το θάνατο 22 ανθρώπων και τον τραυματισμό 59, στο Λονδίνο.

Συγκλονισμένη η Ariana Grande δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει αυτό που συνέβη. Μόλις έγινε η έκρηξη, οι άνθρωποι ασφαλείας την απομάκρυναν από το συναυλιακό χώρο σε κατάσταση σοκ. Μόλις συνήλθε όμως έστειλε με δάκρυα στα μάτια το μήνυμά της μέσω του twitter.

Την ίδια στιγμή, πλήθος διάσημων καλλιτεχνών και ανθρώπων των social media, έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και μηνύματα συμπαράστασης σε όλους όσους τραυματίστηκαν στο Manchester Arena.

Συντετριμμένες οι: Katy Perry, Demi Lovato και Harry Styles δεν σταματούν να προσεύχονται για τα αθώα παιδιά που βρέθηκαν στη συναυλία και έζησαν το μακελειό…

Read More

And More