Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.10.2016 | 16:41

Προσοχή: Το λάθος που κάνεις όταν ξεπαγώνεις το κοτόπουλο

Προσοχή: Το λάθος που κάνεις όταν ξεπαγώνεις το κοτόπουλο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά, αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσετε και να το ξεπαγώσετε σωστά.

Το κρέας από το κοτόπουλο παγώνει γρήγορα, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να ξεπαγώσει.

Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr



Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Τα lipgloss επέστρεψαν! Και αυτά τα 11 είναι σαν highlighter για τα χείλη σου!
Οδηγός αγοράς: Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις για τις φετινές σου διακοπές
Καλοκαίρι, ποτά, ξενύχτια, φαγητό έξω: Tips για να μην πάρεις κιλά
Residence H: Αυτό το διαμέρισμα στην Ταϊβάν χρειάστηκε να “ξεγυμνωθεί” για να αναδείξει την πολυτέλειά του
Top 10