Πρωταγωνίστρια του Grey’s Anatomy διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Ο λόγος για την Kate Walsh, η οποία πρόσφατα έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, την οποία γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά Grey’s Anatomy, αποκάλυψε πως το 2015 διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Τα κυριότερα συμπτώματα ήταν η κούραση και η έλλειψη συγκέντρωσης. Τότε έκανε την απαραίτητη μαγνητική τομογραφία και οι γιατροί της είπαν ότι έχει μηνιγγίωμα.

“Δούλευα απίστευτα πολλές ώρες, μπορεί και 80 την εβδομάδα και αρκετά σκληρά. Οπότε η κόπωση δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο για μένα. Σκέφτηκα ότι θα αλλάξω το πρόγραμμά μου και θα χαλαρώσω. Έπινα πέντε καφέδες την ημέρα και πάλι δεν μπορούσα να ξυπνήσω” δηλώνει στο Cosmopolitan ενώ πρόσθεσε πως τα συμπτώματα μόνο χειροτέρεψαν, αφού άρχισε να έχει προβλήματα ισορροπίας και έντονους πονοκεφάλους.
Μέσα σε τρεις ημέρες, από την διάγνωσή της, η Kate Walsh υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνσή του στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες. Μετά την αφαίρεση του όγκου, οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ήταν καλοήθης.
«Ήμουν συγκλονισμένη» δήλωσε η τηλεοπτική Addison Montgomery και πρόσθεσε «Δεν ήταν αυτό που περίμενα».
Μάλιστα, η Αμερικανίδα ηθοποιός έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο να πηγαίνει για εξετάσεις, όσο πιο συχνά μπορεί. “Είμαι παραγωγική και ανεξάρτητη, και στο παρελθόν, αν και έπαιζα την γιατρό στην τηλεόραση για χρόνια, δεν πήγαινα στην πραγματική μου ζωή ποτέ. Οπότε για μένα ήταν ένα ξύπνημα να πηγαίνω για τις ετήσιες μου εξετάσεις στους γιατρούς”.

Read More

And More