Πρόβα γάμου για την Μελίνα Μακρή! Με νυφικό στο bachelorette party της

Είναι από τις πιο cool νύφες και αυτό φαίνεται. Η Μελίνα των Vegas – κατά κόσμον Μελίνα Μακρή– ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Φράνκυ Λούβαρης και είναι στα καλύτερά της. Και μπορεί η ημερομηνία του γάμου να άλλαξε, λόγω της πρεμιέρας των Vegas στο Κέντρο Αθηνών με τον Νίκο Βέρτη, η γνωστή τραγουδίστρια όμως, φαίνεται να τα έχει όλα υπό έλεγχο!
Το ζευγάρι μάλιστα, περιμένει πώς και πώς τη μεγάλη μέρα, όπως και ο κουμπάρος και καλός τους φίλος Zeraw! Και φυσικά πριν το γάμο έγιναν και τα bachelor parties… με την Μελίνα να κλέβει τις εντυπώσεις ντυμένη νύφη στο μεγάλο γλέντι πριν το γάμο.

Έχοντας στο πλευρό της τους καλούς της φίλους Δημήτρη Στρέπκο και Διονύση Πυρομάλλη, την στυλίστριά της Φανή Πολυχρονίδου, την βοηθό στυλίστα Ηλέκτρα Μάντζα, την Xenia Ghali, τον make up artist Παναγιώτη Καρακάση, την Χριστίνα Μήλιου, την Αλεξία Λαπιώτη και πολλές φίλες της, η Μελίνα βρέθηκε σε γνωστό στέκι στο Γκάζι και διασκέδασε ως το πρωί. Και φυσικά πήρε και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει…

Δες και εσύ:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χοντος

Read More

And More