Ράνια Θρασκιά – Ανδρέας Φωτόπουλος: Ο μεγάλος έρωτας, τα παιδιά και ο απρόσμενος χωρισμός [pics]

Το διαζύγιο της Ράνιας Θρασκιά με τον Ανδρέα Φωτόπουλο έσκασε σαν “βόμβα” στην εγχώρια showbiz. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2008 και έζησαν εννέα ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου και κοινής ζωής. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Διονύση και τον Κωνσταντίνο και σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους φαινόντουσαν πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο οδοντίατρος ξεκίνησαν με το να έχουν φιλικές σχέσεις και, μάλιστα, ο Ανδρέας Φωτόπουλος ήταν και ο γιατρός της Ράνιας. Από καλοί φίλοι όμως έγιναν κάτι παραπάνω. Οι δυο τους τελικά ερωτεύτηκαν και ξεκίνησαν μια όμορφη σχέση, φτάνοντας τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας και δημιουργώντας μια πανέμορφη οικογένεια.
«Μου δίδαξε ότι πρέπει να δεχόμαστε τους ανθρώπους όπως είναι, χωρίς να προσπαθούμε να τους αλλάξουμε, αλλά να αποδεχόμαστε και τον εαυτό μας. Μέσα από τον τρόπο του, αλλά και την απόλυτη αποδοχή που έλαβα από εκείνον, ένιωσα την ελευθερία να είμαι τα πάντα – κάτι που δεν το έκανα με ευκολία στο παρελθόν –, έμαθα ότι ένας σίγουρος τρόπος να αγαπάς είναι να αγαπάς τον άλλο όπως είναι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ράνια Θρασκιά για τον σύζυγό της, στο περιοδικό People, πριν περίπου έναν χρόνο.
Πριν μερικά χρόνια, η Ράνια Θρασκιά ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου, στην εκπομπή “Αξίζει να το δεις” και είχε μιλήσει για την αρχή της σχέσης τους, όταν δηλαδή ακόμη ήταν πελάτης και γιατρός: «Τώρα πλέον προσέχουμε πολύ το χαμόγελό μας. Μια τέτοια αφορμή βρήκα και ξαναπήγα στο ιατρείο. Δεν ήταν τόσο οργανωμένο το έγκλημα, απλά σκέφτηκα ότι θα χαιρόμουν να τον ξαναδώ. Είχα μια πάρα πολύ θετική διάθεση απέναντί του, και επειδή ήμουν μόνη μου και είχα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα στη ζωή μου, σκέφτηκα ότι αν θα μου πρότεινε να ξαναβγούμε, θα του έλεγα “ναι”. Και ποτέ δεν μου έγινε αυτή η πρόταση. Αδιαφόρησε εντελώς. Μέχρι που είπα εγώ “ε, και να τα πούμε κάποια στιγμή”. Δεν υπήρξε πάλι καμία αντίδραση και είπα ότι ίσως είχα κάνει λάθος, ή ίσως να βρισκόταν αλλού. Και προφανώς κάτι τέτοιο είχε συμβεί, αφού έπειτα από τρεις τέσσερις μήνες, εκείνος επεδίωξε να συναντηθούμε, και εγώ είπα ένα μεγάλο “ναι”».
Τόσο η Ράνια Θρασκιά όσο και ο Ανδρέας Φωτόπουλος τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με το γεγονός και για αυτό και το ξέρουν ελάχιστοι δικοί τους άνθρωποι. Άλλωστε παρά το διαζύγιο, είναι κοινή επιθυμία, να είναι μαζί σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τα δύο παιδιά τους.

Read More

And More