Reese Witherspoon: Αποκάλυψε την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε στα 16 της χρόνια

Με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, με τον Harvey Weinstein και τις αμέτρητες σεξουαλικές παρενοχλήσεις που είχε κάνει σε διάσημες σταρ, όλο και περισσότερες γυναίκες ηθοποιοί παραδέχονται τις δυσάρεστες εμπειρίες που έχουν ζήσει. Ανάμεσά τους και η Reese Witherspoon, η οποία αποκάλυψε ότι στα 16 της χρόνια ένας σκηνοθέτης της είχε επιτεθεί σεξουαλικά και πως οι μάνατζέρ της, την πίεσαν να μην μιλήσει σε κανέναν για αυτό.
Η 41χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην εκδήλωση Elle Women in Hollywood και μπροστά στην κόρη της, μίλησε στις κάμερες για την άσχημη εμπειρία της. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά, ενώ μίλησε και για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκαν οι μάνατζέρ της, λέγοντας την πως αν μιλήσει θα μείνει άνεργη.
“Νιώθω μεγάλη αηδία για τον σκηνοθέτη, που με παρενόχλησε στα 16 μου αλλά και θυμό για τους μάνατζερ και παραγωγούς, οι οποίοι με έκαναν να νιώθω ότι μόνο αν μείνω σιωπηλή θα έχω δουλειά. Μακάρι να σου έλεγα ότι ήταν ένα μοναδικό συμβάν στην καριέρα μου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν. Έχω αρκετές τέτοιες εμπειρίες παρενόχλησης και σεξουαλικής επίθεσης και δεν μιλάω γι’ αυτά πολύ συχνά. Αλλά ακούγοντας όλες αυτές τις ιστορίες τις τελευταίες μέρες και όλες τις θαρραλέες γυναίκες που μιλάνε, με κάνουν και μένα να θέλω να μιλήσω και να τα πω όλα. Νιώθω λιγότερο μόνη μου αυτή την εβδομάδα, παρά όσο έχω νιώσει σε ολόκληρη την καριέρα μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Read More

And More