Rising Star: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα – Όλα όσα δεν ξέρεις για το show [pics,vids]

Αντίστροφα μετρούν στον Ant1 για την πρεμιέρα του Rising Star και όπως φαίνεται όλα είναι έτοιμα για να σηκωθεί ο τοίχος. Το TLIFE συνάντησε την Τρίτη τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα μαζί με την όμορφη Καλομοίρα (που θα βλέπουμε στο Blue Room) και την κριτική επιτροπή με τους: Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδη, Κώστα Μακεδόνα και Χρήστο Μάστορα και μάθαμε τα πάντα για το πρωτοποριακό talent show της χρονιάς.

Στη MediaDay που διοργάνωσε ο σταθμός για τους δημοσιογράφους, ο Γιώργος Λιάγκας ανανεωμένος και έτοιμος για την πρεμιέρα της Κυριακής (μετά και την επιτυχία το live test της περασμένης εβδομάδας) δήλωσε αρχικά κάπως αγχωμένος καθώς το κοινό που απευθυνόταν ήταν πιο απαιτητικό. Ωστόσο, μόλις κάλεσε την Καλομοίρα στο πλευρό του έδειξε να ξεπερνά κάθε άγχος. Και μαζί με όλους τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί ψήφισε θετικά και σηκώθηκε ο τοίχος… για να εμφανιστούν οι τέσσερις κριτές.

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή έκλεψαν τις εντυπώσεις δείχνοντας πως υπάρχει καλή χημεία ανάμεσά τους, ακόμη και με δεδομένο το ότι ο γνωστός τραγουδιστής ήταν ο τελευταίος που έκλεισε με το show. Στην ομάδα προστέθηκαν ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας που μοιάζουν να έχουν γίνει μια παρέα με τους παλιούς. Γέλια, πειράγματα, αστεία και μια ομάδα έτοιμη να αναδείξει το επόμενο αστέρι ήταν στα… θετικά vibes που μας έστειλαν οι κριτές.

Αναπόφευκτα βέβαια, η κουβέντα πήγε και στη σύγκριση με το Voice, με τον Αντώνη Ρέμο να αναφέρει πως η βασική διαφορά είναι πως στο Rising Star υπάρχει μια δεμένη ομάδα από πριν που έχει γίνει… παρεάκι!

Κι αυτό το παρεάκι ετοιμάζεται να ενωθεί με τον κόσμο που είναι ο… πέμπτος κριτής! Το Rising Star είναι άλλωστε διαδραστικό μουσικό talent show που ο κόσμος διαμορφώνει το αποτέλεσμα. Έτσι, αν και εσύ έχει κατεβάσει το ειδικό app του Rising Star γίνεσαι ο πέμπτος κριτής του παιχνιδιού.

Εκατομμύρια fans σε όλο τον πλανήτη παρακολουθούν και αναδεικνύουν το επόμενο Rising Star σε περισσότερες από 17 χώρες. Η.Π.Α., Κίνα, Γαλλία, Ισραήλ, Βραζιλία, Αργεντινή, Πορτογαλία, Τουρκία, Ουγγαρία, Ινδονησία είναι μερικές από τις χώρες, στις οποίες μεταδόθηκε με τεράστια επιτυχία το πρόγραμμα, αναδεικνύοντας έτσι δεκάδες νέα ταλέντα της μουσικής βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα εξελίσσεται σε 18 live επεισόδια με πολύ τραγούδι, εξαιρετικές ερμηνείες, δράση αλλά και αγωνία για το αποτέλεσμα. Στην πρεμιέρα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21:00, θα δούμε τους διαγωνιζόμενους πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο, χωρίς οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές. Κάθε φορά που ένας τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο στον εκάστοτε τραγουδιστή και εφόσον το επιθυμεί, θα εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο.

Όταν οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό, μέσω του “Rising Star Greece”, τότε αυτομάτως ο τοίχος ανεβαίνει, ο διαγωνιζόμενος βλέπει το κοινό και τους κριτές και περνάει στο επόμενο στάδιο του show. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ψήφος του κάθε κριτή αντιστοιχεί στο 7%.

Ο μεγάλος νικητής του ελληνικού Rising Star θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€.

Καλομοίρα με Lynne φόρεμα, αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή

Τζώνυ Καλημέρης, Γιώργος Λιάγκας

Δες video:

Read More

And More