“Rising Star Greece”: Η εφαρμογή που κάνει ρεκόρ download!

Το “Rising Star Greece”, η δωρεάν εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για το πολυαναμενόμενο μουσικό talent show “Rising Star” και δίνει στον τηλεθεατή τον «πρώτο λόγο», έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Συγκεκριμένα, από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, το “Rising Star Greece” είναι διαθέσιμο δωρεάν σε App Store και Google Play με χιλιάδες χρήστες ήδη να έχουν κατεβάσει την εφαρμογή. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τις κορυφαίες αναζητήσεις του ελληνικού κοινού στο App Store, ενώ συγκαταλέγεται στις δημοφιλέστερες εφαρμογές στο Google Play.
Το “Rising Star”, είναι το πρώτο μουσικό talent show στο οποίο ο τηλεθεατής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ψηφίζει σε πραγματικό χρόνο τον διαγωνιζόμενο, μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”, κατάλληλη για φορητές συσκευές (smartphones & tablets). Ο χρήστης προκειμένου να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει να κάνει εγγραφή είτε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook είτε στο Twitter, είτε στο Google+.
Οι δυνατότητες του “Rising Star Greece” δε σταματούν εδώ.. Με μοντέρνα εμφάνιση, φιλικό περιβάλλον διαχείρισης και εύκολη πλοήγηση, εκτός από εργαλείο ψηφοφορίας την ημέρα του live, ο χρήστης θα μπορεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να παρακολουθεί exclusive backstage υλικό της εκπομπής και να παίρνει μέρος σε quizzes & polls που θα αφορούν στο show, με δυνατότητα να κερδίσει πλούσια δώρα, από την WIND, τον Μεγάλο Χορηγό του “Rising Star”.
Για να ζήσετε την απόλυτη διαδραστική τηλεοπτική εμπειρία, μπορείτε να κατεβάσετε τώρα την εφαρμογή και να γίνετε και εσείς κριτής από την πρεμιέρα, από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 21:00 στον ANT1.

Read More

And More